Kiskereskedelmi hálózatot vett a CPI Property Group Lengyelországban

A CPI Property Group lengyelországi ága megvásárolta az öt egységből álló „HopStop” kiskereskedelmi parkot a lengyel Katharsis Development-től.

A HopStop a lengyel a kiskereskedelmi parkok láncának magas minőségi szabványokat betartó projektje, melyek kényelmes parkolási lehetőséggel, elkülönített ellátási zónával, egyszerű, esztétikai és modern építészettel bírnak. A projektek egy része benzinkutakkal és autómosókkal is rendelkezik, széles körű szolgáltatásokat kínálva az ügyfeleknek.


Marton András, a CPI Property Group lengyelországi vezetője elmondta: “A CPI Property Group célja Lengyelország jelenlegi gazdasági növekedésének kiaknázása, amelyhez a kiskereskedelmi szektor erős alapot nyújt. Lenyűgözőnek tartjuk a HopStop koncepció minőségét, a parkok “beágyazott” helyszíneit, amelyek a vásárlók kiszolgálására szabottak. A portfólióban nagyszerű eszközérték-potenciált látunk. “

„A CPI befektetési kedve Magyarországon is töretlen. Portfolió vásárlásainknál a fenntartható működés és az értékteremtés hajt minket.  Ezért is kezdünk bele, a tavaly lezárult nagyszabású régiós kiskereskedelmi tranzakciónk magyarországi elemei közül a Campona bevásárlóközpont esetében egy nagy ívű beruházásba. A beruházás keretében újrapozícionáljuk a bevásárlóközpontot, felújítjuk a teljes házat és a körülötte lévő területet.” – tette hozzá Gereben Mátyás, a CPI Property Group magyarországi vezetője.

A CPI Property Group a kelet-közép európai és németországi kereskedelmi és szállodai ingatlanok vezető európai befektetője és üzemeltetője. A CPI PG a régió néhány befektetési minősítésű vállalatának egyike, mely több mint 7,5 milliárd eurónyi eszközzel rendelkezik, és a Cseh Köztársaság legnagyobb kiskereskedelmi egységének tulajdonosa. A vállalat székhelye Luxembourgban van, részvényeit a frankfurti tőzsdén forgalmazzák. A csoport az irodaépületek, a kiskereskedelmi egységek, a lakóingatlanok és a szállodai ingatlanok terén tevékenykedik.