Egy nap és eljut a csomagod Szlovákiába

A minap jelentette be a DACHSER, hogy 24 órán belüli szállít egész Szlovákiába, miután napi gyűjtőjárat indul Kassára.

Új útvonalat nyitott a DACHSER, hogy az elmúlt időszakban az ország észak-keleti régiójában jelentkezett megnövekedett forgalmat és ügyféligényeket kiszolgálja.

Szeptember elején indult el a cég legújabb járata Kassára a Tiszaújvárosi telephelyről, amelynek köszönhetően a logisztikai cég Magyarország teljes területéről már akár egynapos kiszállítást biztosít Szlovákia összes régiójába.

A Tiszaújváros-Kassa direkt járat szeptember elején indult el, napi forgalomban. Az új útvonal a meglévő fix kapacitások mellett versenyképesebb szolgáltatást biztosít a partnerek számára, a kevesebb átrakás pedig csökkenti az árusérülés esélyét.

„Fontos mérföldkő a telephely életében, hogy közvetlen nemzetközi vonalat indítunk Kassára. Az új, direkt vonal célja, hogy szorosabbá tegye a regionális együttműködést. A tiszaújvárosi kirendeltség a térség kiemelt ipari területén működik, ahol jelenleg 25 főt alkamazunk. A telephelyen 5600m2-es veszélyes áru raktárat kezelnek, és az ott található 800m2-es átrakó raktári terület szolgálja ki a DACHSER hálózatát”- mondta el Csatári László, Branch manager, Liegl&Dachser Szállítmányozási és Logisztikai Kft. Tiszaújváros.

Szintén itt található a világ egyik meghatározó festékgyártó cégének magyarországi bázis raktára és disztribúciós központja, amelynek teljeskörű  kontrakt logisztikai és disztribúciós szolgáltatást biztosít a szállítmányozó cég 2010 óta.

Emellett a telephelyen a DACHSER 2016 óta belsőlogisztikai támogatással és tanácsadással támogatja a szolgáltatási területén működő piacvezető autóipari vállalatot.

A Liegl&Dachser egyébiránt az évek során számos járatbővítést hajtott végre. A meglévő nyugat-európai (Ausztria, Franciaország, Németország) és kelet-európai (Szlovákia, Csehország, Lengyelország) desztinációk folyamatosan bővülnek, a logisztikai szolgáltató idén már 6 új közvetlen járatot indított közvetlen úticélok felé, a kassai vonalt megelőzően indult Zalaegerszegről Horvátországba is járat.

Az új útvonalon is igénybe vehető az entargo termékcsalád (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), amely egész Európára egységes és magas színvonalú szolgáltatásokat jelent mind a B2B, mind a B2C ügyfelek számára. Ezen kívül természetesen elérhető az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.