Idén három kategóriában is Portfolio Property Awards díjat nyert a WING

Három kategóriában is díjat kapott a WING a Portfolio Property Awards díjátadó eseményén: az „Év Irodabérleti Tranzakciója”, az „Év Lakóprojektje 100 lakás felett” és az „Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója” díjat ítélték oda a vállalatnak.

Három díjat nyert a WING a Portfolio november 18-án megrendezett ingatlanszakmai konferenciáján, a Property Investment Forumon átadott Portfolio Property Awards ingatlanszakmai versenyen.

A WING az„Év Irodabérleti Tranzakciója” díjat az RTL-lel aláírt székházbérleti szerződés miatt nyerte el, az „Év Lakóprojektje 100 lakás felett” díjat a vállalat lakómárkája, a LIVING által fejlesztett Metropolitan Garden kapta, az „Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója”díjat pedig az Ericsson és evosoft székházak értékesítéséért érdemelte ki.

 

„Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalataként kiemelt célunk, hogy az ingatlanpiac minden területén aktívan tevékenykedjünk és értéket teremtsünk. A mostani szakmai elismerés a WING egyedülálló szakembergárdájának és egyben a kollégáimnak az érdeme” – nyilatkozta Noah Steinberg, a vállalat elnök-vezérigazgatója.

A WING és az RTL Services Kft., a Magyar RTL Televízió Zrt. szolgáltató cége közötti hosszú távú, bérleti szerződés kötésének köszönhetően nyerte el a vállalat az “Év Irodabérleti Tranzakciója” díjat. Az újjászülető Liget Center és a Liget Auditórium irodaházak közel kilencezer négyzetméter alapterületű épületegyüttesébe a tervek szerint 2024-ben költözik az RTL Magyarország központja és hírstúdiói.

 

Az „Év Lakóprojektje” 100 lakás feletti kategóriában díjat a LIVING fejlesztésében épült és idén átadott, 107 lakással rendelkező, XIII. kerületben található Metropolitan Garden lakópark nyerte el. A LIVING a WING lakófejlesztői ernyőmárkája, amely az országban elsőként lépett a piacra közösségi megoldásokat is kínáló lakófejlesztésekkel.

 

Az „Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója” belföld kategóriában díjat a szintén idei évben aláírt adásvételi szerződéssel érdemelte ki a WING. A vállalat 2021 második negyedévében értékesítette az Ericsson-székházat és a Siemens-evosoft-székházat a Global Trade Center (GTC) Real Estate Hungary Zrt.-nek.

A WING egyébiránt a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és befektető cége, emellett jelentős régiós ingatlanpiaci szereplő. A vállalat 1999-es alapítása óta eltelt több mint 20 év alatt 1,2 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett Magyarországon. A WING a hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodafejlesztéseken kívül portfóliójának részét képezik az ipari, a kereskedelmi, a szállodai, valamint a lakóingatlan projektek.

Vezető nagyvállalatok partnereként, azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon megoldást. Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozásaként világszínvonalú épületeket valósít meg, Budapest arculatát meghatározó projekteket fejleszt. Kiemelt célja, hogy az épületek környezettudatosan, a dolgozók jóllétét,egészségének megőrzését támogatva valósuljanak meg. A fejlesztések során az energia-hatékony működés, a környezettudatos anyaghasználat, a tudatos vízfelhasználás, az optimalizált világítás, a környezettudatos gépészeti technológiák- és hulladékkezelés képviselik a fő irányzatot.

A vállalat legutóbbi fejlesztései között található az ország legmodernebb és legnagyobb egy épülettömbben megvalósult irodaháza, a Magyar Telekom és a T-Systems új székháza, az Ericsson és a Siemens-evosoft Duna-parti székháza, A Gizella Loft, a BB Hotel Budapest City, valamint a Kassák Residence és Metropolitan Garden lakóparkok. Fejlesztés alatt állnak az GOBUDA Mall, a Liberty Irodaház, a Kassák Passage, Park West I-II és Le Jardin lakóprojektek, valamint a HOP Passage irodaház a Hungária Office Parkban, és az East Gate PRO az East Gate Business Park második üteme. A cég már felépült fejlesztései közé tartoznak többek között az ibis Styles Budapest Airport Hotel, a Wizz Air oktató központ, a Skylight CITY irodaház, az E.ON székház, a Studium Irodaház, az Átrium Park, az MTV új székháza és gyártóbázisa, az Allianz székháza, a cég saját székháza, a Máriássy Ház, és a Millenáris Parkban található három irodaház. Ipari parkok, úgymint az East Gate Business Park és a Login Business Park; illetve kereskedelmi fejlesztések, mint a Mom Park, valamint Magyarország első környezettudatos bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont vagy az egri Agria Park.

A WING a Közép-Kelet-európai ingatlanpiacon is jelentős szerepet tölt be. Többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata a Varsói Értékpapír Tőzsdén jegyzett ECHO Investment. Emellett a WING tulajdonában áll két irodaház Szófiában, Bulgáriában.