Bővült a ConvergenCE PM-csapata

Új munkatársakkal erősített a ConvergenCE ingatlankezelési üzletága. A Property Management csapat az eddig megszokott magas színvonalú szolgáltatásait így még hatékonyabban nyújtja.

2021 őszétől két új ingatlankezelő kollégával bővült a ConvergenCE PM divíziója.

Az egyik új csapattag, Dobó Ildikó, közel három éve dolgozik a cégnél, ahol már korábbi felelősségi körében is nagyszerűen bizonyította szervezőképességét, valamint kiváló kapcsolatokat épített ki az ügyfelekkel és beszállítókkal.

Cégen belüli pozícióváltása így korábbi eredményes munkájának organikus eredménye.

 

Irodát, raktárat, kereskedelmi vagy ipari ingatlant keres  az országban?

Nézzen körül a teljesen megújult  Raktar.info  és Irodahaz.info oldalainkon!

A másik új szakember, Berkes Gellért, már több, mint egy évtizede aktív az ingatlanpiacon. Legutóbbi munkahelyén, a White Star Real Estate Kft-nél irodaház, bevásárlóközpont és logisztikai park üzemeltetésében és értékesítésében is tapasztalatot szerzett.

A továbbiakban is segíti az üzletág munkáját Friman Krisztián (lentebbi képünkön), aki több mint tíz éve a csapat fontos munkatársa és kulcsembere. Szerteágazó ingatlankezelői és széleskörű műszaki ismereteit valamennyi projekten hasznosítja.

Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagyon örülünk, hogy szakmailag és emberileg is ilyen nagyszerű és lelkes csapatot sikerült összeállítanunk. Immár háromfősre nőtt PM részlegünk jelenleg öt irodaházat kezel, és a közeljövőben további projektekkel és feladatokkal gazdagodik.

Elkötelezett kollégáim korábbi tapasztalataikat új szemléletekkel gyarapítva, a megszokott ConvergenCE igényességgel garantálnak további sikereket ügyfeleinknek.”

 

Irodát, raktárat, kereskedelmi vagy ipari ingatlant keres  az országban?

Nézzen körül a teljesen megújult  Raktar.info  és Irodahaz.info oldalainkon!