Nagy raktárt keres frekventált elhelyezkedéssel? Itt irodát is bérelhet rugalmas feltételek mellett

A belváros közelében nagyobb raktárakat találni szinte teljes képtelenség, az irodák bérleti díja pedig rendkívül magas. Mi most azonban nagy alapterületű raktárakra és rugalmasan bérelhető, kedvező árú irodákra bukkantunk a XI. kerületben.

Temesvári Business Park a XI. kerületi Temesvár utcában helyezkedik el, így a közeli Szerémi útnak és az M1-es, M7-es, M0-ás autópályáknak köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, illetve a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosoknak és buszoknak köszönhetően a közösségi közlekedés is kiváló innen, könnyen elérhető a belváros vagy Budapest bármely pontja.

Rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is, kedvező áron, négyzetméterenként havi 9 euró + áfáért bérelhetünk itt irodákat, az egészen kicsi, 25 nm-es irodáktól kezdve, akár 1600 nm-es irodákig is.

Raktárak pedig már 50 nm-től egészen 400 nm-ig bérelhetők, a leginkább keresett, 200-300 nm nagyságú raktárakból is széles a kínálat. Sőt mivel a raktárak össze is nyithatóak, így 400 nm-nél nagyobb raktárakat is lehet bérelni az 5800 nm-es területen, szintén igen kedvező áron, négyzetméterenként havi 6,5 euró + áfáért. Ma már különösen fontos szempont, hogy az üzemeltetési költség sem magas, négyzetméterenként 1,5 euró + áfát kell érte fizetni havonta irodák és raktárak esetében egyaránt.

Temesvári Business Park védett, körülkerített ingatlan, ahol 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik. A parkolási lehetőség is biztosított, parkolóhelyenként 40 eurótól. A kiadó irodákat, raktárakat rugalmasan lehet megtekinteni, ha Ön kedvező árú irodát, vagy nagyobb raktárt keres kiváló lokációban, akkor mindenképp nézzen szét a Temesvári Business Park kínálatában.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.