hirdetés

Plazákat kezelhet a régióban a Cushman@Wakefield

A CPI Property Group ismét megbízta a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan tanácsadót két fontos, regionális bevásárlóközpontjának és egy vegyes felhasználású projektjének üzemeltetésével, melyeket a közelmúltban vásárolt meg a CBRE Global Investors társaságtól.

A Cushman & Wakefield jelenleg 16 kiskereskedelmi és vegyes felhasználású, összesen 344 300 négyzetméter területű ingatlant üzemeltet a régióban a CPI Property Group megbízásból.

Ondřej Fukal, Partner, a Cushman & Wakefield cseh és szlovák irodájának üzemeltetési üzletágvezetője elmondta: “Az újonnan megnyert ingatlanok, a plzeni Olympia, a prágai Zlatý Anděl és a Lengyelországban található Ogrody, melynek üzemeltetési feladatait a régi tulajdonos esetében is a Cushman & Wakefield látta el és köszönhetően a régióban nyújtott kiemelkedő szolgáltatásnak és az ügyfél elégedettségének, ez az akvizícióval sem változott.”

A CPI Property Group 2012 januárjában kezdte meg együttműködését a Cushman & Wakefield tanácsadó vállalattal. A Cushman & Wakefield jelenleg az alábbi ingatlanok üzemeltetését végzi: Quadrio, Nákupní centrum Fénix, OC Spektrum, Zlatý Anděl, City Park Jihlava, Bondy centrum, IGY, Olympia Plzeň, Retail Park Plzeň, Olympia Mladá Boleslav és az Olympia Teplice Csehországban; az Ogrody és a Galeria Orkana Lengyelországban; valamint a magyarországi Europeum bevásárló központ és a Buy-Way Dunakeszi és Buy-Way Soroksár bevásárló parkok.

A CPI Property Group az egyik legjelentősebb ingatlanpiaci csoport, mely főként hosszú- távú befektetésekre és bérbeadásokra fókuszál, főként Közép- és Kelet Európában és Németországban. A cég változatos portfóliója több, mint 4,865 milliárd euro értéket képvisel és az ingatlanok széles választékával rendelkezik Csehország, Szlovákia, Magyarország, Lengyelország és Románia területén.

A vállalat több, mint 702 000 négyzetméter kiskereskedelmi területtel rendelkezik Csehország területén, valamint közép méretű üzletek, kiskereskedelmi parkok, szupermarketek, hotelek és irodaházak fejlesztésére koncentrál.