Az Adria Port Zrt. beköltözött a megújuló ZenGarden irodaházba

A megújuló Central Business Centert (CBC), új nevén ZenGarden irodaházat választotta új székhelyének az Adria Port Zrt.

Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója elmondta: „Megtiszteltetés számunkra, hogy az Adria Port Zrt. választása a megújuló CBC irodaházunkra esett. Úgy gondolom, az épület tökéletes munkakörnyezetet biztosít egy lendületesen fejlődő cég számára.”

A 9540 m2-es ZenGarden Irodaház Bel-Budán, a Margit híd közelében található. Fő jellemzői a kiváló elhelyezkedés, a rugalmasan alakítható tágas irodaterületek és az emelt műszaki tartalom mellett olyan kényelmi tényezők, mint az épületben lévő Spar szupermarket, számos közlekedési lehetőség, beleértve BUBI kerékpárkölcsönző állomást és egyéb lehetőségeket is. A bérlőknek nem kell messzire menniük, hogy a közeli postán, kormányablakban vagy gyógyszertárban intézhessék ügyeiket.

A ConvergenCE irányításával végzett átalakítások során a közösségi terek, a recepciók, a belső kert felújítása és kerékpáros öltözők, zuhanyzók valamint energiahatékonysági fejlesztések valósulnak meg.
Az Adria Port Zrt., Magyarország egyik innovatív projektfejlesztő cége közel 400 m2 korszerű irodaterületet foglal el az épületben. Beköltözésük egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a kiváló elhelyezkedés és az épület kínálta szolgáltatások vonzóvá teszik az irodaházat a prémium kategóriás irodát kereső bérlőjelöltek számára.