A legmenőbb közösségi irodák a nagyvilágból

Egy extra dizájnnal megáldott közösségi iroda nem csupán a kapcsolatteremtésben és az inspirációban segít, olykor a szociális életünket is jó irányba terelheti. A roadster.hu oldal talált 5 olyat a nagyvilágból, melyek gyönyörűek, és szívesen marasztalnak minden arra járót.

City Pavilion, London

A London szívében, Cannon Greenben található City Pavilion nem hagyományos közösségi iroda, hanem afféle életmódközpont.
Ipari hangulatának inspirációja a régi telefonközpontokból ered, úgyhogy nem véletlenül találunk ennyi fémet, üveget, finoman megmunkált faanyagot és egy hatalmas betonlépcsőt.

A hatalmas szó magára az irodára is igaz: összesen öt emeletet birtokol a nemrég teljesen felújított épületben, közte penthouse lakosztályokat, privát helyiségeket, tetőtéri kertet, bárt, éttermet és edzőtermet – az egész olyan, mint egy vagány lakópark.

The Shop, New Orleans

A dzsessz fővárosának száztizenhárom éves kortárs művészeti központjának harmadik és negyedik emeletén dolgozhatunk, ha New Orleansban járva sürgős megoldandó feladatunk akad.
A korábban raktárként használt épület eredeti vonalaiból sok mindent megtartottak, hiszen arrafelé (is) szeretik ápolni a helyi hagyományokat.

A The Shopban aligha kell tartanunk attól, hogy nem jutunk munkaállomáshoz, mert összesen hatvankilenc, kiválóan felszerelt és tágas iroda (plusz hét konferenciaterem) várja ideiglenes lakóit kellemes és szellős környezetben.

WeWork Galaxy, Bengaluru

Ezt az indiai csúcs-irodát és a további “világcsodákat” megtalálod itt