Az Iron Mountain 8,000 négyzetméterrel bővíti területét a ProLogis Park Blonie-ben

Az Iron Mountain Polska, az információmenedzsment iparág egyik vezető vállalata, több mint 8 000 négyzetmétert bérel a ProLogis Park Błonie területén.

A megállapodással egyidejűleg az Iron Mountain a parkban eddig elfoglalt területe bérleti megállapodásait is meghosszabbította.

Az Iron Mountain több mint ötven éve nyújt támogatást ügyfeleinek világszerte, hogy javítsa az adatvédelem és -tárolás biztonságát, és csökkentse annak költségeit. Annak érdekében, hogy ügyfeleinek folyamatosan minőségi szolgáltatást nyújthasson, az Iron Mountain sokéves tapasztalatát és kiforrott működési folyamatait a legújabb technológiákkal és magasan képzett személyzettel egészíti ki.

„A minőség és az adattárolási költségek optimalizálása miatt döntöttünk a bérleti megállapodásunk meghosszabbítása, és további 8 000 négyzetméter bérlése mellett a ProLogis Park Błonie területén” – mondta Iwona Wałach az Iron Mountain Polska kereskedelmi igazgatója. „Együttműködésünk a ProLogis-szal az elmúlt öt évben igazolta, hogy számunkra az amerikai disztribúciós terület szolgáltató a megfelelő partner, és hogy a ProLogis Park Błonie az ideális megoldás a működésünkhöz”.

„Ezek a megállapodások ismét igazolják a ProLogis elkötelezettségét a kiváló ügyfélkapcsolatok mellett” – mondta Wojciech Kosiór, a ProLogis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „Az Iron Mountain-nel kötött megállapodások is azt mutatják, hogy két legfontosabb üzleti előnyünk a szilárd kapcsolatok, és az, hogy készen állunk az ügyfelek igényeit követni.”

A ProLogis Park Błonie egy stratégiai elhelyezkedésű disztribúciós központ Varsótól 25 kilométerre nyugatra, az E30-as út közelében. A park kiváló hozzáférést kínál a főbb utakhoz és autópályákhoz, és azonnali szállítást tesz lehetővé a hazai és európai piacokra egyaránt. A logisztikai park nyolc épületében több mint 152 000 négyzetméter modern raktárterület található.

A ProLogis Park Błonie további ügyfelei az Arvato Services (Bertelsmann Media), a DC, az Interchem, a L`Oreal, a Mercedes-Benz, a New Idea Mebel, az Optimum Distribution, a PPG Deco, a Tradis és a Wincanton.

A ProLogis portfoliója a varsói régióban kilenc disztribúciós park 39 épületében több mint 760 000 négyzetméter modern raktárterületet foglal magában.