Tizennégy csinos Playmate a Gyáli úti raktárépületben

Két napig vakufény és csillogás övezte az Euro Mini Storage telephelyét, mely az idei Playmate fotózásnak adott otthont. A pikáns eseményen 14 csinos lány pózolt a kameráknak, melynek eredményeit hamarosan mindenki megcsodálhatja.

A raktárépület egyedi arculatának, feltűnő, vidám színeinek köszönhetően kiváló helyszínt biztosított az exkluzív fotózáshoz.

„A Playboy folyamatosan keresi a változatos helyszíneket. Az Euro Mini épületében az tetszett meg, hogy az indusztriális környezet és az épületen kívül és belül is domináló csajos pink szín, olyan ideális kontrasztot képez, ahol izgalmas képeket lehet készíteni a lányokról.” mondta Nánási Pál fotóművész.

A forró hangulat és a nyuszilányok jelentősen felbolygatták a raktár életét. A kétnapos fotózásra a dobozhegyek mellé hihetetlen magas és színes tűsarkak, apró szoknyák és falatnyi bikinik is beköltöztek.

Danu M. Temelie, az Euro Mini Storage ügyvezető igazgatója így nyilatkozott a fotózásról: „Örülünk annak, hogy a világ vezető férfimagazinja bennünket választott helyszínül a csinos Playmate lányok fotózásához. Izgalmas volt közelről látni, hogy mennyi munkával jár, és milyen komoly stábot mozgat meg egy ilyen esemény.”

A 14 csábító jelöltet több fordulón keresztül választották ki csaknem 100 jelentkező közül. A tét az eddigi évekhez hasonlóan óriási: az a versenyző, aki megnyeri az Év Playmate-je címet, amellett hogy egy évig képviseli a Playboy magazint Magyarországon, reflektorfénybe kerül, szakmai felkéréseket kap, és amennyiben él a lehetőségekkel, egyenes úton kerülhet a sztárok és a csillogás világába.

A raktárépületben készült pikáns fotókat hamarosan a Playmate.hu oldalon is közzéteszik, ahol az addig is folyamatosan frissülő galéria várja a kíváncsi látogatókat. A végleges képeket pedig a magazin július 30-án megjelenő számában láthatjuk.

Euro Mini Storage

Az Euro Mini Storage az első olyan önkiszolgáló raktár Magyarországon, amelyet kifejezetten az egyedi raktározási célok kiszolgálására hoztak létre. A 2009 novemberében megnyílt 7800 négyzetméteres épület mintegy 1000 különféle méretű, biztonságos tárolóegységet kínál magánszemélyek és vállalkozások számára. A 7 millió eurós kanadai befektetéssel létrejött beruházás mellett a vállalat a következő három évben további négy fővárosi helyszínen tervez hasonló miniraktárakat nyitni. A világ számos nagyvárosában már népszerű magánraktározási koncepció Közép-Kelet Európában, így Magyarországon is újgenerációs szolgáltatásnak számít.