Új irodaház a CPB bérbeadási portfoliojában: Central Business Center

A CPB Hungária örömmel ad tájékoztatást legújabb bérbeadási megbízásáról, amelynek tárgya egy elsőosztályú, 9.500 négyzetméteres bel-budai irodaház, a Central Business Center. A CBC 1995-ben épült japán és ausztriai ingatlanfejlesztők jóvoltából, a Margit körút mellett, a II. kerületi Horvát utcában.

A CBC irodái azon cégek számára nyújtanak megfelelő iroda megoldást, amelyek elsőosztályú, rugalmasan válaszfalazható bérleményt keresnek, a budai lakóövezet környezetében, kiváló tömegközlekedés mellett.

Az irodaterületei rugalmasan alakíthatók, egyterű és cellás típusú kialakítás is megvalósítható bennük a bérlő igényeinek megfelelően. A CBC egy jól csengő üzleti címet biztosít bérlői számára, egy kellemes, csendes utcában, egyúttal könnyű közlekedést a Margit hídon át a belvárosba. Az épületben megtalálható az elsőosztályú irodaházaktól elvárható összes szolgáltatás: mélygarázs, 24 órás biztonsági őrzés, kártyás beléptető rendszer, légkondicionálás és a csendes, parkosított belső udvarából nyíló önkiszolgáló étterem, amely a nyári időszakban szabadtéri terasszal egészül ki. A CBC napfényes irodái már 300 m2 nagyságtól bérelhetők.

A Central Business Center főbb adatai:
Cím: 1027 Budapest, Horvát utca 14-24
Összes bérbeadható terület: 9,369 m2
Bérlők: Helikon Kiadó, Whitestone, 3E, Norvég Nagykövetség
Jelenleg kiadható terület: 5.900 m2, szintterület 1.200 m2