Plaza már speciális alkalomra is

Sajátos kínálattal gazdagodik a magyar ingatlan- és kereskedelmi piac: esküvőplaza épül Biatorbágyon. Az M1-es autópálya szomszédságában a tervek szerint 2009 tavaszán nyitja meg kapuit az ország első komplexuma, ahol a házasságra készülődők és családtagjaik megvásárolhatnak mindent, amire szükségük van a különleges alkalomra.

A hazai kereskedelmi ingatlanpiacon összesen 40 ezer négyzetméteren sorakoznak majd itt az üzletek. Az elképzelések szerint 200 boltot alakítanak ki, a legkisebb 25 négyzetméteres lesz, a legnagyobbak pedig több száz négyzetméteren kínálják majd termékeiket – tudtuk meg Juhász Annától, az Immogrinvest projekt- és értékesítési igazgatójától.

A beruházás megtérülési ideje a fejlesztő kalkulációja szerint 8-10 év lesz. A speciális szegmens miatt különösen alapos piackutatás előzte meg a projekt indítását, aminek során kiderült: az országban összesen 45 ezer, a térségben (azaz Biatorbágy 100 kilométeres vonzáskörzetében) 22 ezer esküvőt rendeznek évente. Ez egyértelműen alátámasztja, hogy van igény hasonló létesítményre.