Tudtad? Csak néhány lépésre vagy attól, hogy tökéletes új irodát találj a cégnek!

Ha most keresel új irodát cégednek, tudjuk, hogy nem vagy könnyű helyzetben, hiszen az új helynek számtalan elvárásnak kell megfelelnie. Fontos, hogy alacsony legyen a rezsije, de a legjobb munkavállalók megtalálása és megtartása miatt, illetve a partnerek lenyűgözése érdekében egy professzionális, ergonómikus, rugalmas irodatérre van szükségetek, ami növeli a cég presztízsét. Van egy jó hírünk: mindössze néhány lépést kell tenned, hogy megtaláld az új helyet!

Ha nem akarsz hosszú munkaórákat azzal tölteni, hogy céged számára megtaláld a megfelelő irodát, akkor számodra kínál azonnali megoldást az Otthontérkép Csoporthoz tartozó, irodaházakra és más irodahelyiségekre szakosodott hirdetési portál, az Irodahaz.info kényelmi szolgáltatása, amellyel mindössze néhány kattintással ingyenes ajánlatot kérhetsz pontos irodaigényedre az oldalon kiadó irodát kínáló hirdetőktől.

Az irodapiac a Covid alatt alaposan átalakult. Ha azt vesszük alapul, hogy a BRF 2023 második negyedévéről szóló jelentése szerint az üresedési ráta már elérte a 12,6%-ot, akkor elmondhatjuk, hogy a kínálat és a választék is növekedett, legalábbis bizonyos értelemben. A probléma ugyanis az, hogy bár a kínálat mennyisége mindenképp nagyobb, ugyanez a minőségről már nem mondható el, azaz az igazán professzionális irodai környezetet nyújtó, fenntartható, rugalmas feltételekkel bérelhető, széleskörű szolgáltatásokat nyújtó irodaterek száma erősen korlátozott.

Hiszen a pandémia óta mindenki ezt keresi: rövid távú bérlési lehetőség, rugalmasan változtatható irodaterülettel és szolgáltatásokkal. Neked viszont könnyű dolgod van, ha a céged igényeinek mindenben megfelelő új irodát, fióktelepet, esetleg egy új cégközpontot keresel, amennyiben az Irodahaz.info portál „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkcióját választod.

Ez a lehetőség az Irodaház.info iroda-hirdetési oldal nyitólapján található meg, és a hosszas, minden feltételre kiterjedő pontos és alapos keresgélést hivatott megkönnyíteni, azaz itt kérhetsz egyszerre több hirdetőtől ajánlatot.

Ha az „Ajánlatot kérek!” gombra kattintasz, először nevedet, email címedet és telefonszámodat kell megadnod, majd utána (akár legördülő opciókból választva) azt, hogy hol, mely településen, illetve a főváros mely kerület(ei)ben, milyen ársávban és minőségben (kategóriában) keresel irodát, illetve mekkora helyre van szükségetek. Ez utóbbi esetben tól-ig intervallumot adhatsz meg.

Ezen kívül van egy szabad-szavas mező is, ahová bármilyen egyedi kérést beírhatsz, például ha szeretnétek házon belüli éttermet, a szokásosnál nagyobb tárgyalót, kilátást, tetőteraszt, zuhanyzót vagy akár bicikliparkolót, illetve bármi olyat, amely kicsit is több a szokásosnál.

A keresés tehát minden részletre kiterjedően személyre szabható, így biztos lehetsz abban, hogy e-mail fiókodban csak és kizárólag olyan ajánlatok landolnak majd, amelyek a céged igényeinek szempontjából tényleg relevánsak. Magyarán: nem kell, hogy a drága idődet, energiádat olyan ajánlatok végigolvasására pazarold, ahol egy vagy több kizáró tényező is akad, tehát egy ajánlat végigbogarászása sem lesz felesleges.

Spórolj Te is az időddel és látogass el a www.irodahaz.info honlapra, kérj azonnal, akár több tucat irodát kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!