Több mint 3,000 négyzetméteren nyit rugalmas munkaterületeket az IWG Magyarországon

Az IWG, a rugalmas munkaterület és a co-working piac globális vezető hálózata, a hibrid munkamegoldások piacának első számú szolgáltatója, amelyhez a Spaces és a Regus brandek is tartoznak Magyarországon három újabb helyszínen bővíti portfólióját.

  • A Regus Budapest Infopark, a HQ Budapest F99 és a Regus Szépvölgyi privát irodákat, tárgyalókat, co-working és kreatív tereket kínál a bérlők számára
  • Az újabb helyszínekkel az IWG tovább erősíti magyarországi jelenlétét, és fémjelzi azon törekvését, hogy a jövőben minél több helyszínen csúcsminőségű megoldást kínáljon az egyre népszerűbb hibrid munkavégzéshez, valamint az ehhez kapcsolódó igények kiszolgálásához
  • A három új helyszín az épületek tulajdonosaival kötött partnerségi megállapodás eredménye, amely során az IWG által márkás és rugalmas munkakörnyezetet kínál Budapest újabb pontjain
  • A helyszínek fontos mérföldövek az IWG tervében, hiszen a következő egy év során a cég világszerte 1000 új helyszínnel kívánja bővíteni portfólióját

Magyarországon az elmúlt években erőteljesen növekedett a rugalmas munkaterületek száma. Az IWG legújabb budapesti telephelyei a vállalat gyors hálózatnövekedését követi: 2023-ban 867 új helyszínnel bővült a vállalat teljes portfóliója, a megelőző évhez képest csaknem kétszeresére növelve az új helyszínek számát. Az IWG, a hibrid munkamegoldásokat kereső vállalkozások növekvő igényeire reagálva a következő évben világszerte 1000 új helyszínnel bővíti tovább portfólióját.

Az IWG új helyszínei a vállalat rugalmas platformjaira, a Regus és a HQ márkákra épülnek, amelyek az épületek tulajdonosaival kötött partnerségi megállapodások eredményeként valósulnak meg.

A Regus Infopark a csúcsminőségű és rugalmas munkaterületek iránti egyre növekvő keresletet kívánja kielégíteni 1,264 négyzetméteren. A főváros környéki kisvárosok és a külváros számos ingázója halad át nap mint nap a XI. kerületben. Ez az új, rugalmas munkaterület több mint 1000 négyzetméterrel bővíti az IWG magyarországi portfólióját.

A szintén XI. kerületben található korszerű HQ F99 széleskörű szolgáltatást, valamint privát irodákat, tárgyalókat, co-working és kreatív tereket kínál. Az új, bármilyen méretű vállalkozás számára ideális 1,200 négyzetméteres rugalmas munkaterület idén szeptemberben nyílik.

Az IWG nemsokára megnyitja a 900 négyzetméteres Regus Szépvölgyi irodáját is, ezzel a fővárosban a helyszínek száma 18-ra bővül. A 2024 júniusában átadásra kerülő újabb lokáció magas színvonalú co-working területekkel, modern irodákkal és hangulatos tárgyalókkal rendelkezik, ezzel igényes munkahelyet biztosít a budapestieknek.

Az épületek tulajdonosai mind a három helyszínen az IWG platformját választották, hogy a hibrid munkavégzés iránt gyorsan növekvő keresleten keresztül maximalizálják ingatlanjaik megtérülését. A technológiai platformba évente mintegy 50 millió fontot befektető IWG hozzáférést biztosít partnereinek a vállalat teljes szakértelméhez, a design és fit-out, valamint az értékesítés és marketing támogatásokhoz.

Az IWG, a rugalmas munkaterület és a co-working piac globális vezető hálózata, több mint 120 országban 4000 helyszínnel rendelkezik. Ügyfelei az IWG alkalmazáson keresztül a világ bármelyik pontjáról bármikor hozzáférhetnek az összes helyszín összes üzleti szolgáltatásához.

“Ezzel a három új helyszínnel tovább erősítjük magyarországi jelenlétünket. Budapest fontos üzleti csomópontként kiemelkedő lokáció számunkra, amellyel további lendületet adunk terjeszkedési terveinknek. A kiváló minőségű, rugalmas munkaterületek iránti igény a hibrid munkavégzés népszerűségével továbbra is növekszik. Sikerünket az is erősíti, hogy nagyszerű partnereinkkel együtt tovább fejlesztjük a Regus és a HQ márkákat, és ezzel csúcsminőségű munkahelyeket hozunk létre az irodaépületekbenmondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.

A hibrid munkavégzés népszerűségével a hagyományos irodák kihasználtsága csökken: a vállalkozásoknak egyre kevesebb állandó irodára van szükségük, ezért fordulnak a rugalmas irodaszolgáltatások felé. 2023-ban az IWG világszerte több száz új partneri helyszínnel bővült és a következő egy évben újabb 1000 helyszínnel kívánja növeli teljes portfólióját. Az anyavállalat ügyfelei között a világ legsikeresebb vállalkozói és magánszemélyei találhatóak, valamint a Fortune 500 vállalatainak 83%-a is üzleti partnere.

Az IWG multibrand terjeszkedési stratégiáját úgy alakították ki, hogy bármilyen típusú vállalkozás és vállalkozó számára vonzó legyen. Az IWG személyes, pénzügyi és stratégiai értéket teremt bármilyen méretű vállalkozás számára magánszemélyektől a világ legizgalmasabb vállalatain át a legismertebb szervezetekig egészen az iparági vezetők következő generációjáig. Mindannyian kihasználják a rugalmas munkavégzés erejében rejlő lehetőségeket annak érdekében, hogy a piacra való kellő rálátással, gyorsan és könnyen reagálva növeljék termelékenységüket és hatékonyságukat.