Találd meg az új irodát mindössze néhány kattintással!

Nincs könnyű helyzetben, aki most keres új irodát cégének. Sokféle igénynek, elvárásnak kell megfelelni: fontos, hogy alacsony legyen a rezsije, de a legjobb munkavállalók megtalálása és megtartása miatt, illetve a partnerek lenyűgözése érdekében az is kiemelten fontos, hogy egy professzionális, ergonómikus, rugalmas irodateret találj, ami növeli a cég presztízsét. Van egy jó hírünk: mindössze néhány kattintás, és megtalálhatod az új helyet!

Ha nem akarsz hosszú munkaórákat eltölteni azzal, hogy megtaláld a számotokra ideális új irodát, akkor számodra kínál azonnali megoldást az Otthontérkép Csoporthoz tartozó, irodaházakra és más irodahelyiségekre szakosodott hirdetési portál, az Irodahaz.info kényelmi szolgáltatása, amellyel mindössze néhány kattintással ingyenes ajánlatot kérhetsz pontos irodaigényedre az oldalon kiadó irodát kínáló hirdetőktől.

Az irodapiac a járvány alatt alaposan átalakult, a home office miatt kisebb, rugalmasabb feltételekkel bérelhető irodát keres mindenki. Ugyanakkor a háború okozta energiaáremelkedések miatt kiemelt fontosságú lett az alacsony rezsi is. Ha azt vesszük alapul, hogy az üresedési ráta a harmadik negyedév végére már elérte a 13,2%-ot, akkor elmondhatjuk, hogy a kínálat és a választék is növekedett, legalábbis bizonyos értelemben. A probléma ugyanis az, hogy bár a kínálat mennyisége mindenképp nagyobb, ugyanez a minőségről már nem mondható el, azaz  igazán professzionális irodai környezetet nyújtó, fenntartható, rugalmas feltételekkel bérelhető, széleskörű szolgáltatásokat kínáló irodaterekből csak igen keveset lehet találni.

Ma már ugyanis mindenki ezt keresi: rövid távú bérlési lehetőség, rugalmasan változtatható irodaterülettel és szolgáltatásokkal. Neked viszont könnyű dolgod van, ha a céged igényeinek mindenben megfelelő új irodát, fióktelepet, esetleg egy új cégközpontot keresed, amennyiben az Irodahaz.info portál „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkcióját választod.

Ez a lehetőség az Irodaház.info iroda-hirdetési oldal nyitólapján található meg, és a hosszas, minden feltételre kiterjedő pontos és alapos keresgélést hivatott megkönnyíteni, azaz itt kérhetsz egyszerre több hirdetőtől ajánlatot.

Ha az „Ajánlatot kérek!” gombra kattintasz, először nevedet, email címedet és telefonszámodat kell megadnod, majd utána (akár legördülő opciókból választva) azt, hogy hol, mely településen, illetve a főváros mely kerület(ei)ben, milyen ársávban és kategóriában, mekkora irodát keresel. Ez utóbbi esetben tól-ig intervallumot adhatsz meg.

Ezen kívül van egy szabad-szavas mező is, ahová bármilyen egyedi kérést beírhatsz. Például, ha a szokásosnál nagyobb tárgyalót kerestek, esetleg házon belüli éttermet, tetőteraszt, kilátást, bicikliparkolót, vagy akár zuhanyzót szeretnétek. Ide tehát minden olyat beírhatsz, ami kicsit is több a szokásosnál.

A keresés tehát minden részletre kiterjedően személyre szabható, így biztos lehetsz abban, hogy e-mail fiókodba csak és kizárólag olyan ajánlatok érkeznek majd, amelyek a céged igényeinek maximálisan megfelelnek. Tehát nem kell, hogy a drága idődet, energiádat olyan ajánlatok végigolvasására pazarold, amelyek nem relevánsak, tehát egy ajánlat végigbogarászása sem lesz felesleges.

Spórolj Te is az időddel és látogass el a www.irodahaz.info honlapra, kérj azonnal, akár több tucat irodát kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!