Mobilon is követhetők az építkezés legfontosabb mozzanatai

Mobil applikáció, építőipar. Ezt a kettőt kapcsolja össze az építőipari cégek hatékonyságának növelését célozó új megoldás-csomag, amit a BauApp most hozott nyilvánosságra. 

A felmérések szerint a kivitelezések teljes költségének 25 százaléka a helyszínen megtakarítható lenne! A projektek költségeinek nagy részét teszi ki a munkaerő, miközben az építkezésen dolgozók munkaidejük egy részét nem töltik el hatékonyan, ám a BauApp applikációi segítségével az azokat használó munkatársak (az építésvezetők, műszaki ellenőrök, stb.) akár heti több órányi munkát is megspórolhatnak. Papírmentessé és költséghatékonnyá kívánja tenni az építőipart a BauApp Kft., amely új megoldás-csomaggal lépett a piacra a közelmúltban.

A Mobilengine magyar leányvállalataként működő cég raktározási, anyagszállítási, kivitelezési és minőségellenőrzési platformokat hozott léte és továbbiakat is fejleszt. Az applikációk offline és hálózati lefedettség nélküli építési területen is működnek.

A BauApp idén év végéig összesen 8 applikációt vezet be a magyar piacon, amelyekkel idő- és költség megtakarítás érhető el, egyúttal segít az építőipar égető problémája, a munkaerőhiány kezelésében is – erősítette meg Tamás Tibor kereskedelmi vezető.