Teqball – a menő magyar foci-asztalosok ide költöztek

A hazai gyökerekkel rendelkező innovatív sportfejlesztő, a Teqball Kft. 10 000 négyzetméteres bérleti szerződést írt alá a Biatorbágyon található CTPark Budapest West ipari parkban. A beruházás által a Teqball Kft. gyártási folyamatai mostantól egy helyszínen és saját kivitelezésben zajlanak.

A Teqball Kft. a CTP nemrégiben átadott 32 000 négyzetméteres biatorbágyi épületében kötött bérleti szerződést egy 10 000 négyzetméteres területre, amelyből közel 8500 négyzetméter gyártási terület és 1500 négyzetméter iroda lesz.

A hazai szakemberek – Borsányi Gábor, Gattyán György és Huszár Viktor – által kifejlesztett Teq asztal a sport egy új dimenzióját nyitja meg számunkra: a teqball a labdarúgás és az asztalitenisz elemeinek kombinálásával kialakított sportág (lásd képünkön), amelynek egyik legfőbb célja, hogy olimpiai sportággá váljon.

A CTP Management Hungary Kft. projektcsapata által végzett magas szintű kivitelezéssel a Teqball bérleménye a Teqdizájnt idéző egyedi megjelenést kapott. A különleges bérlői igényeknek megfelelve a legmodernebb technológiákkal felszerelt, BREEAM Excellent minősítéssel rendelkező épületben a közös fejlesztés eredményeként mostantól lehetővé válik a teljes körű gyártás és kivitelezés.

Ipari ingatlant, raktárat, irodát keres Budapesten, Budaörsön, vagy másutt az országban?

Nézzen körül a frissen megújult  Raktar.info  és Irodahaz.info oldalainkon!

A CTPark Budapest West ingatlan az M1-es autópálya mellett, az M0-s körgyűrű közelében, Budapest belvárosától 19 kilométerre található. A 202 000 négyzetméteres alapterülettel rendelkező biatorbágyi ipari park logisztikai szempontból ideális helyszín a Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban üzleti tevékenységet folytató vállalkozások számára.

A CTP egyébiránt Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike, és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, és több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet. A vállalat által kezelt ingatlanportfólió mérete 2023 végéig várhatóan eléri a 10 millió m²-t. A teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkező vállalat méltán tudhatja magáénak a régió legfenntarthatóbb fejlesztője címet, és várhatóan már 2021-ben eléri a karbonsemleges működést. Az amszterdami Euronext értéktőzsdén 2021. március végén végrehajtott IPO keretében a CTP 397.017.000 értékpapírt bocsátott ki részvényenként 14 eurós árfolyamon. Ezzel a vállalat piaci tőkeértéke a tőzsdére kerüléskor elérte az 5,6 milliárd eurót.