Mi az az Essentials Marketplace?!

Mostantól Európában is elérhető az Essentials Marketplace, ami egy gyors és egyszerű beszerzési eszköz, amellyel kereskedelmi üzletet tulajdonló ügyfelek értékes időt takaríthatnak meg az üzletük felállításánál, bővítésénél vagy korszerűsítésénél. Az online felület széles választékot kínál a legfontosabb beltéri raktári eszközökből és teljes körű beszerelési folyamatokból.

A Prologis Essentials Marketplace platform legfőbb célja az ügyféligények kielégítése testre szabott megoldásokkal. A Prologis logisztikai ingatlanjainak alapterülete Európában több mint 18 millió négyzetméter. E hatalmas méretnek és tapasztalatnak köszönhetően megbízható beszállítói partnerhálózatot építettek ki, amely révén ügyfeleik könnyen és vonzó árakon juthatnak a szükséges eszközökhöz. A termékbeszerzés feladatát is át tudják vállalni, ezzel megkönnyítve az életüket, így ők a saját ügyfeleik elvárásaira összpontosíthatnak.

A Prologis Essentials Marketplace platformján az alábbi termékek érhetők el:

  • Prologis SolarSmart: Zöldenergia-termelés, amely segít, hogy ügyfeleink tevékenységei kevésbé terheljék a környezetet. Európában már 108 ügyfelünk használ olyan napenergia-rendszert, amelyet mi telepítettünk és tartunk karban. Szakértői csapatunk készséggel áll új ügyfeleink rendelkezésére is, hogy egy zöldebb és fenntarthatóbb energetikai rendszerre váltva segítsünk nekik kihasználni a karbonlábnyom csökkentésével járó előnyöket.
  • LED-világítás: Mivel számos ügyfelünk raktárában hosszabbodik a munkaidő, a LED-világítás segít javítani a munkavállalók közérzetét, illetve csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket. Az Essentials Marketplace platformon keresztül ügyfeleink egyszerűen és gazdaságosan cserélhetik világításukat „intelligens”, mozgás- és napfényérzékelővel is felszerelt LED-világításra raktáraikban.
  • Raktári polcrendszerek: A raktárak polcrendszerekkel való felszerelése időigényes és költséges művelet lehet. Az ügyfeleink raktárterületeiről meglévő tudásunknak és gondosan kiépített beszállítói hálózatunknak köszönhetően egy lépéssel előrébb tudunk járni, amikor a hagyományos polcrendszerek, kétszintes vagy automatizált rendszerek megtervezése, beszerzése és beszerelése a feladat. Globális méretünk révén versenyképes piaci árakat és innovatív, bevált megoldásokat tudunk biztosítani, így ügyfeleink kiváló minőségű polcrendszerek széles kínálatából választhatnak.
  • Targoncák: Mivel a targoncák a zavartalan és hatékony raktári munka nélkülözhetetlen eszközei, ezért teljes körű targoncamegoldásainkkal segítünk, hogy ügyfeleink egyszerűen, költséghatékonyan és versenyképes áron szerezhessenek be előre konfigurált targoncákat, emelőkocsikat és raklapszállítókat.

Az ügyféligények kielégítése érdekében a Prologis Essentials európai fejlesztésének következő szakaszaiban a platform ingatlanüzemeltetési és ügyfélerőforrás-szolgáltatásokkal bővül.