Elindult a bel-budai CBC Irodaház, alias Zen Garden felújítása

Nagy fejlesztésbe kezdett a Bel-Budán található Central Business Center, azaz CBC  irodaházban a ConvergenCE. Az épület tavaszra készen lesz és új néven, Zen Gardenként lép piacra.

Az irodaház 1994-ben épült fel az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank illetve a Japán Befektetési Társaság finanszírozásában. Az építésekor a legmagasabb minőségű budapesti irodaházként ismert épület mára megérett a korszerűsítésre. A bel-budai Horvát utcában található 9540 négyzetméter alapterületű épület továbbra is az egyik legjobb elhelyezkedésű modern irodaépület a Duna budai oldalán.

Hamarosan befejeződik a recepció átalakítása és felújítása, és megkezdődik a rövidesen már „Zen Garden” néven megújuló épület belső kertjének átalakítása és tereprendezése, mely 2021 tavaszára be is fejeződik.

“A CBC irodaház átalakításának célja, hogy a jelenlegi munkavállalói és munkáltatói elvárásoknak teljes mértékben megfelelő, modern, élhető és egyben esztétikumában legmagasabb szintre emeljük a CBC nyújtotta élményt” – mondta Végh Tamás, a ConvergenCE vezető projektmenedzsere, aki még hozzátette: “A projekt során teljes mértékben újragondoltuk a CBC közösségi tereit, mely látványos változást hoz majd a befejezés után.”

A ConvergenCE egyébként egy budapesti székhelyű, boutique jellegű ingatlanbefektető és –fejlesztő cég, amely nemzetközi befektetési alapok és magántőke-befektetők partnere. Az átláthatóságra és a bizalomra épülő partneri együttműködéseink során a szakértelmünkre támaszkodva növeljik az ingatlanok értékét és bevételeit.  Alapításuk óta több mint 150.000 m2 alapterülettel valósítottak meg kereskedelmi ingatlanfejlesztéseket.