Teljes bérbeadottságot ért el az Árpád Center

A JOBGROUP és az EverDerm bérleti szerződéseinek aláírásával teljes bérbeadottságot ért el a ConvergenCE kezelésében álló Árpád Center irodaház. A HR szolgáltató cég és az esztétikai szalon 2021 őszén veszi át a ConvergenCE projektmenedzsment részlege által kialakított új bérleményeket a Váci út és az Árpád híd közelében található épületben.

Fehér Éva, a személyzeti tanácsadással foglalkozó JOBGROUP ügyvezetője elmondta: „Az Árpád Center rugalmasan alakítható, igényes irodatereiben nagyszerűen megoldható az általunk preferált hibrid munkavégzés. A lokáció és a környéken elérhető szolgáltatások széles palettája mellett az is fontos szempont volt, hogy kellemes és biztonságos légkört biztosíthassunk kollégáinknak és a hozzánk érkező ügyfeleknek, jelölteknek egyaránt.”

Slamovits-Horváth Beáta, a lézeres kezelésekre szakosodott EverDerm Laser Center Kft. ügyvezetője kifejtette: „Hosszú távra tervezünk az Árpád Centerben, ahol nívós, modern környezetben alakíthatjuk ki közel 400 négyzetméteres, különleges dizájnú esztétikai klinikánkat. A jól formálható terekkel rendelkező, igényes vendégfogadást biztosító irodaház jól illeszkedik az általunk képviselt magas minőséghez. Kiemelkedő aspektus volt számunkra a Váci úti irodafolyosó közelsége, hogy szolgáltatásainkat minél közelebb hozzuk az ott dolgozókhoz is.”

Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója hozzáfűzte: „A XIII. kerület látványosan megújult részén található épület méltán népszerű a kitűnő megközelíthetőséget és kellemes munkakörnyezetet kereső cégek körében. Büszkék vagyunk rá, hogy 100%-os bérbeadottság mellett az Árpád Center bérleti díjainak össztömege az épület megvásárlása óta másfélszeresére nőtt. Mindez a bérlők töretlen bizalma mellett a ConvergenCE vagyonkezelési, projektmenedzsment, üzemeltetési, valamint bérbeadási tapasztalatának és szakértelmének köszönhető.”

#
A ConvergenCE budapesti székhelyű, boutique jellegű ingatlanbefektető és –fejlesztő cég, amely nemzetközi befektetési alapok és magántőke-befektetők partnere. Az átláthatóságra és a bizalomra épülő partneri együttműködéseink során a szakértelmünkre támaszkodva növeljük az ingatlanok értékét és bevételeit. Büszkék vagyunk partnereink, ügyfeleink és munkatársaink sikereire. Alapításunk óta több mint 150.000 m2 alapterülettel hoztunk létre kereskedelmi ingatlanfejlesztéseket, az általunk menedzselt épületek összértéke meghaladta a 200 millió eurót, és több mint 650 millió értékben valósítottunk meg projekteket ügyfeleinknek.

Az 1992-ben alakult JOBGROUP tevékenységét a magyar munkaerőpiacra összpontosítja. A betöltendő pozíciók szinte teljes iparági skáláját lefedi, folyamatosan fejlesztett szolgáltatásaival állandó magas színvonalat biztosít, pontosan ismeri a munkaerőpiac változásait és tendenciáit. www.jobgroup.hu

Az EverDerm Laser Center magyar tulajdonban lévő lézeres szőrtelenítésre specializálódott szalonként kezdte működését a 13. kerületben, ahol ügyfélközpontúságával és különleges EverDerm szolgáltatási színvonalával hamar elismerést szerzett ügyfelei között. Folyamatos és innovatív új szolgáltatások bevezetése mellett országos franchise hálózatuk is elindult, igy az új iroda nemcsak klinika, hanem franchise központ is lesz. További információ: www.everdermlaser.hu