Minősített működés a Polgár Ipari Parkban

ISO tanúsítvány az üzemeltetőnek

A magyarországi ipari parkok között szinte egyedülállóan a Polgár Ipari Park tulajdonosa és üzemeltetője a Polgár Invest Kft. (az InfoGroup cégcsoport tagja) megkapta az ISO 14001-es tanúsítványt, mely szerint környezetközpontú irányítási rendszerrel működik.

A cég magáénak vallja a fenntartható fejlődés elvét, tehát törekszik az egyensúly megtalálására a jelenlegi társadalmi, gazdasági, műszaki és környezeti feltételek között.

„Ezeket figyelembe véve szervezetünk a tevékenységei során nem csak a törvényi és hatósági előírásokat veszi figyelembe, hanem elkötelezett a környezeti teljesítőképesség javítására és a szennyezéses károkozás megelőzésére.

Hatékonyan használjuk a természet erőforrásait, újrahasznosítjuk a tevékenységünk során keletkezett hulladékokat és mindent megteszünk, hogy csökkentsük azok mennyiségét – mondta Székely Ádám a Polgár – Invest Kft. ügyvezetője.

„A XXI. század kihívásainak megfelelően a környezettudatosság minden fejlesztésünk előkészítése, kivitelezése és üzemeltetése során elsődleges szempont, emellett portfólió beruházásainkkal is azon iparágakban igyekszünk partnereket keresni, ahol a környezet védelme is lényeges. Így tudunk folyamatosan megfelelni a társadalmi elvárásoknak, hazai és nemzetközi előírásoknak és tudjuk biztosítani a társaság hírnevének és piaci pozíciójának megerősítését”- tette hozzá.