Állateledeles cég költözött a különleges budai irodaházba

Újabb bérlő Dél-Budán

A Dorottya Udvar bérlői köre tovább bővült augusztus végén, miután az egészséges kutya- és macskaeledelt gyártó és forgalmazó Royal Canin Magyarország Kft. kibérelte új, 235 négyzetméteres irodáját. A tranzakció során az ügyfelet az Eston International mutatta be.

Simon Virág, a Royal Canin Magyarország Kft. ügyvezetője elmondta: „Új irodánk kibérlésénél segítséget kaptunk a költözés lebonyolításában is, ez rendkívül megkönnyítette a dolgunkat.”

“Az 1911-ben átadott katonai létesítménynek eredetileg neve sem volt, funkciója viszont annál több a XX. században: itt működött egy időben például az ország legnagyobb cipőgyára. Az elsők között volt az új funkciót kapott fővárosi ipari ingatlanok közt. Jó látni és kicsit szomorú is: ilyen is lehetett volna Budapest” – írta a ma Dorottya Udvarként ismert épületről az Urbanista.

Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója hozzátette: „A tranzakció sikeres és teljes körű lebonyolításába PM részlegünket is bevontuk, így a cégen belüli szinergiák kihasználásával magasabb szintű szolgáltatást tudtunk nyújtani ügyfelünknek.” A cégvezető hozzátette: „Tapasztalataink szerint, az irodabérleti szerződések letárgyalásához kevesebb időre van szükség, ha a bérlő-jelölt a megállapodás aláírása után is kap támogatást a székhely áthelyezéséhez.”