ERP Consulting a Greenpoint 7 irodaházban

Az ERP Consulting a hazai tanácsadási piac meghatározó, dinamikusan fejlődő szereplője. Az elmúlt évek során olyan tudás és tapasztalati tőkét halmoztak fel, amelyre támaszkodva ma már az informatikai tanácsadás széles spektrumában képesek ügyfeleik segítségére lenni, legyen szó akár bármely piaci szegmens vállalatáról vagy az államigazgatási területeken működő szervezetekről és intézményekről.

Az ERP Consulting az SAP Hungary Kft. partnere a pénzügyi- és a HP Magyarország Kft. partnere a közmű szektorban.Referenciái közé tartozik többek között az MNB, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és az E.ON csoport is.

Folyamatos és dinamikus bővülésének köszönhetően az ERP Consulting ’kinőtte’ jelenlegi irodáját, és új, nagyobb, hasonló lokációval rendelkező irodát keresett, ahol magasan kvalifikált munkatársai kellemes környezetben dolgozhatnak és a tanácsadók autóinak parkolása sem okoz gondot. Így esett a választásuk a Greenpoint 7 irodaházra, ahol a tulajdonos igyekezett minden igényüket kielégíteni, és ’A’ kategóriás irodaterületet biztosítani számukra – mondta el Szalma Péter, a GVA Hungary tanácsadója, aki Koó Gergellyel a CPB Hungária tanácsadójával közösen képviselte az épületet, és zárta le az ügyletet.

A GVA Hungary-nek nem ez volt az első sikeres üzletkötése az épületben. A tavalyi évben az ő segítségükkel költözött ide a DBR Metró Projektigazgatóság is, akik az idei évben további területeket vettek bérbe. Ezekkel az üzletkötésekkel a Greenpoint 7 irodaház bérbeadottsága 95% fölé emelkedett.