Process Solutions a Váci 33-ba költözik

A DTZ közreműködésével találta meg új székhelyét a Process Solutions, mely első bérlőként, hosszú távú bérleti megállapodást írt alá több mint 1.500 m˛ iroda területre a Váci úton lévő „Váci 33”-ban. A megállapodás további 500 m˛-es bővülési opciót is tartalmaz a közel 17.400 m˛ összterületű irodaházban.

A vállalat a szomszédos River Estates irodaházból, jelenlegi közel 1000 m˛-es irodájából költözik át az újonnan felépült épületbe, mivel alkalmazottainak létszáma gyors ütemben növekszik, és a jelenlegi iroda nem bővíthető. “A Process Solutions meglehetősen komplex irodaigényének megoldására a Váci 33.-at találta a legalkalmasabbnak jól osztható szintterületei és a jelenlegi irodához való közelsége miatt. Úgy tűnik, megtalálták hosszú távú helyüket, hiszen a további bővülés sem fog problémát jelenteni.” mondta Kovács Melinda a DTZ tanácsadója. A DTZ a tárgyalások során a Process Solutions-t képviselte.

Az Arthur Andersen egykor saját divíziójaként alapított Process Solutions ma már az európai régió dinamikusan és gyorsan növekvő, teljesen független számviteli szolgáltatójaként működik, melynek során Európa több mint 20 országában nyújt magas színvonalú pénzügyi, számviteli és bérügyviteli szolgáltatásokat multinacionális ügyfeleinek, akik közül számos a világ legnagyobb vállalatai közé tartozik.