Új bérlő a patinás pesti irodaházban

Energetikai kereskedő cég költözött az V. kerületi irodaházba.

Egy sikeres energetikai kereskedő cég az Eston International segítségével foglalta el új, 517 négyzetméteres irodáját a Szabadság tér 14 irodaházban.

A földgáz- és villamos energia kereskedelemmel foglakozó vállalat nyár végén vette fel a kapcsolatot az Eston szakembereivel, akik az épület bérbeadóját képviselték. A szeptemberi egyeztetést követően az új irodaterület elfoglalására október 1-én sor került. Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója szerint a gyors tranzakció a szakemberek alapos piacismeretének és a csapatmunkának tudható be.

A Szabadság tér 14 irodaház Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, az V. kerületi Szabadság téren található. A patinás épület közvetlen környezete a magyar politikai, gazdasági és kulturális élet központja, a magyar Parlamenttel, a Magyar Nemzeti Bankkal és egyéb banki valamint közigazgatási épületekkel. A magas esztétikai és építészeti színvonalat képviselő ingatlanban jelenleg két egybefüggő terület érhető el, melyek közül a nagyobb méretű (600 négyzetméteres) panorámával is rendelkezik.