Már megint egy új hotel Budapesten – a belváros szívében, mégis olcsóbb kategórában

Egy újabb friss, ráadásul állatbarát hotel került piacra Budapesten – a Wyndham Hotels & Resorts. Ez a szálloda vállalat jelentette be, hogy megnyitja kapuit a Lánchíd közelében található H2 Hotel Budapest. A vállalat érdekeltségébe 95 országban, összesen 8900 szálloda tartozik, franchise rendszerben.

A Duna keleti oldalán, a Lánchíd közelében nyitotta meg kapuit Budapest újabb, modern és egyben elegáns, bár hivatalosan csak 3 csillagos szállodája. A Wyndham Hotels & Resorts, szállodafranchise-vállalat H2 Hotel Budapest néven, egy 157 szobás hotelt alakított ki. A hotelt az Arany János utca és a Sas utca sarkán található egykori foghíjtelken építették fel.

Az új szálloda üzemeltetését a Wyndham Hotels & Resorts a H-Hotels.com-ra bízta, melynek székhelye Németországban található, és további 50, a brandhez tartozó szállodát kezel Európában. A szálloda a háromcsillagos kategóriába tartozik. Jelenleg a legolcsóbb szobaár – a szálloda honlapja szerint – reggelivel együtt valamivel több, mint 16 ezer forintba kerül.