Lengyelországban bővíti hálózatát a Cresa

A világ legnagyobb független ingatlanpiaci tanácsadója, a bérlőképviseletre szakosodott Cresa folytatja nemzetközi terjeszkedését a lengyelországi iroda nyitásával. A budapesti központ 2015 óta működik. 

A társaság a független bérlőképviseleti szolgáltatások iránt egyre növekvő piaci igényekre válaszolva nyitja meg irodáját Varsó kereskedelmi központjában, a Warsaw Financial Center irodaházban. Lengyelország, Közép-Európa legnagyobb gazdasága és az Európai Unió nyolcadik legerősebb piaca, stratégiailag kiemelkedő fontosságú a nagyvállalatok számára, így a kereskedelmi, vállalati ingatlanpiac számára is.

Az utóbbi három év során az USA-beli Cresa világszerte számos országban jelent meg, köztük Magyarországon is. A lengyel képviselettel együtt a társaság 40 országban van jelen, további 50 észak-amerikai irodával kiegészítve. Folyamatos terjeszkedésének köszönhetően a Cresa erős nemzetközi hálózattal támogatja ügyfeleit – az irodai, az ipari, a logisztikai, és a kereskedelmi ingatlanok bérlőit és felhasználóit.

„A Cresa nemzetközi hálózatában rejlő tapasztalatokból és szakértelméből kiindulva célunk, hogy a bérlők és a vállalati felhasználók vezető partnerévé nőjük ki magunkat a lengyel kereskedelmi ingatlanok területén. Úgy gondolom, hogy ezt a célkitűzést másfél, de legfeljebb két éven belül teljesítjük. Csapatunk már most készen áll. Világszerte nagy a hiány a független bérlőképviselettel foglalkozó cégekből, és számos vállalat keresi azt az ingatlan-tanácsadó partnert, aki az ő érdekeit helyezi előtérbe, nem pedig a bérbeadó elkötelezettjeként jár el. A Cresa új irodája tökéletes teret biztosít számunkra arra, hogy Lengyelországban is és a budapesti kollégákkal közösen a régióban is terjesszük a cég objektív, érdekellentétektől mentes, teljes körű szolgáltatásait” – tette hozzá Piotr Kaszyński, a Cresa lengyel irodájának ügyvezetője.