Kinek való az Airbnb?

Hogyan kell hatékonyan üzemeltetni egy ingatlant, mik a legfrissebb otthonteremtési trendek és ötletek, mire kell figyelni a lakásvásárláskor a vevőnek, mik a leghatásosabb hirdetési szövegek és melyek a legjobb finanszírozási módok? Egyebek között ezekre is megtalálják a választ a mostantól havonta megjelenő NGTLN című magazinban.

Hiánypótló kezdeményezés történt az ingatlanos kiadványok piacán.  A Flyerbox Media gondozásában megjelent az ingyenes NGTLN Otthonok és ötletek havi magazin és  működik a kiadvány weboldala.

A ciklikusan működő ingatlanpiac markáns fellendülési szakasza ugyan 2016 végére befejeződött, de a növekedés továbbra sem áll meg.  Egyre magasabb az eladott ingatlanok átlagára, bővül a lakáspiac forgalma, folyamatosan emelkedik a befektetési céllal eladott ingatlanok száma is. A mutatók lassan elérik a 2008-as válság előtti számokat és az árolló továbbra is nyílik.

Ennek a fellendülésnek köszönhetően született meg az NGTLN magazin azzal a céllal, hogy dinamikusan kövesse a piaci események által keletkezett igényeket. Könnyed, de informatív tartalmával, szakértők megszólaltatásával, hasznos ötletek, tippek bemutatásával és a trendek megismertetésével tágítja az ingatlanpiac és otthonteremtés iránt érdeklődő olvasók látókörét.

Ízelítő a tartalomból:

Így nézzünk lakást!

Mindenki tart tőle, hogy a gondos kiválasztás ellenére valamilyen rejtett hiba bukkan elő a megvásárolt lakásban. Mivel a falakon nem látunk át, valóban jár némi rizikóval a dolog, így legjobb szakemberrel lakásnézőbe érkezni, de ha ezt a néhány tanácsot megfogadjuk, nélküle is jól boldogulunk majd.

Sokat érő szómágia

Az USA egyik legnagyobb ingatlan ügynökségénél, a Zillow-nál pontosan tudják, hogy milyen lakáshirdetési csapdákat érdemes elkerülni, és mely szövegezés hozhat többet a konyhára. A megfelelően kiválasztott szavak bizony jobban adhatnak el egy ingatlant hasonló kvalitású társaihoz képest. Egyes szövegek viszont hazugságként hangozhatnak, ami miatt az eladó sokszor kénytelen jócskán lejjebb menni az árral, hogy eladhassa otthonát.

Kinek való az airbnb?

Sokan, amikor belevágnak ebbe, elfelejtik a legfontosabbat: forintosítani a saját munkaidejüket. Ha megnéznék, hogy hány órát töltenek el hetente az apartmanoztatással (ami bizony rengeteg munka), milyen költségeik vannak, ha mindent szabályosan csinálnak, és mindezt összevetnék a hosszú távra kiadott lakásoktól várható bevétellel – ne felejtsük el, az albérletárak az egekben vannak – és munkaigénnyel, akkor nem biztos, hogy mindenkinek megéri ez a tevékenység. Már látszik, hogy lassan tisztul a piac, de a kiváló lokáció és a prémium felszereltség továbbra is jól eladható.

Elintézik helyettünk!

Az ingatlanvásárlás bizony nem egyszerű folyamat – a földhivataltól a közművekig való rohangálás, majd a költözés körüli teendők rengeteg időt emésztenek fel, de szerencsére már számos szolgáltató létezik, ezek mindent megoldanak helyettünk.

Az NGTLN magazin Budapest kerületeiben több mint 500 helyen megtalálható a Flyerbox állványokon kihelyezve. Éttermekben, kávézókban, magán orvosi rendelőkben, prémium közösségi helyeken.