Costa Coffee kávézó nyílik a Váci Greens irodaházban

Kávézót nyit a Costa Coffee hálózat a Váci Greens irodapark D épületében, a bérleti megállapodást a Cushman&Wakefield közreműködésével hozták tető alá.  

A Cushman & Wakefield képviselte a belga Atenor ingatlanfejlesztőt, a Váci Greens D épületének tulajdonosát, a Costa Coffee lánc magyar franchise partnerével kötött bérleti szerződés megkötése során. A Costa Coffee minőségi kávézólánc, jövő év márciusában nyitja meg 27. magyarországi üzletét, 170 négyzetméteren, a hamarosan átadásra kerülő Váci Greens D épületének ételudvarában. Egy új koncepció szerint a fejlesztő ételudvar kialakítását tervezi a hozzávetőlegesen 1 500 négyzetméteres földszinti területen egy zöld sétánnyal, mely a Bence utcát és a Váci utat köti majd össze.

Szántó Tamara, Associate, a Cushman & Wakefield Budapest irodabérbeadási vezetője elmondta: “Örülünk, hogy a Costa Coffee a Váci Greens D épületét választotta. Hiszünk az új ’gasztro passzázs’ koncepció sikerében, jelenleg is több bérlővel folytatunk tárgyalásokat.”

Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője hozzátette: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen neves vendéglátó egység teszi színesebbé a campus kínálatát. A Váci Greens bérlőinek száma és a szolgáltatások egyre bővülnek és a jelenlegi egyeztetések után még nagyobb változatosságra számítunk. Várakozásaink szerint a jelenleg fejlesztés alatt álló D épület, 2018 első felének végére elérheti a 100 százalékos bérbeadottságot.”

A Váci Greens irodakomplexum, mely teljes egészében 130 000 négyzetméter irodaterületet foglal majd magában 7 épületben, Budapest leggyorsabban fejlődő üzleti negyedében, a Váci úti irodafolyosón helyezkedik el és neves bérlői több, mint 5 500 embert foglalkoztatnak. A második ütem átadásával (D, E, F és G épületek) ez a szám az elkövetkezendő 2-3 évben megduplázódik.