Majdnem megtelt az Airport City a ferihegyi repülőtérnél

Három friss tranzakció nyomán közel 8000m2 raktár, illetve iroda bérleményre született megállapodás a CPI tulajdonú logisztikai parkban.

 

Az Airport City a budapesti reptéri régió domináns raktárpiaci szereplője, az új megállapodások nyomán a közel  50.000 m2-es big-box raktár/iroda fejlesztés immár 95%-os kiadottsággal bír.Az új szerződések alapján a parkban kerül kialakításra a Szerelvénybolt Kft. új logisztikai központja is. A folyamatosan növekvő, az ország számos pontján áruházzal rendelkező kereskedelmi cég 3500 m2-es területre kötött hosszú távú megállapodást a CPI-jal.

A több mint 25 éve kecskeméti családi vállalkozásként induló Szerelvénybolt Kft. ma már az ország 6 pontján várja vásárlóit az egyik legszélesebb, több mint 30 000 terméket magában foglaló épületgépészeti kínálattal és fürdőszoba bemutató termekkel. „Áruházainkban hatalmas figyelmet fordítunk fürdőszoba bemutatótermeinkre, ugyanakkor számos épületgépészeti és felújításhoz szükséges szerelvényt ma már online szereznek be webáruházunkból. Az elmúlt 3 évben olyan mértékben megnőtt az online forgalmunk, hogy a webshop-ba érkező rendelések gyors kiszolgálásához szükségünk volt egy új logisztikai központ kialakítására is – emelte ki Patonai Roland, a Szerelvénybolt Kft. tulajdonosa.  A lokáció, az épületen belüli funkcionalitás és a rugalmas partneri hozzáállás döntő szempontnak bizonyultak az ingatlan kiválasztásakor. Úgy érzem a CPI-jal kötött megállapodással sikerült megfelelő, hosszú távú megoldást találnunk üzleti modellünk logisztika hátterének biztosításáratette hozzá a Szerelvénybolt Kft. tulajdonosa.”

Erős negyedévet fut az Airport City, hiszen a tulajdonos a C épületben további 1300 m2 raktárra kötött szerződést egy új piaci szereplővel, a D épületben pedig egy meglévő Bérlő kötelezte el magát szignifikáns bővüléssel, mintegy 3000 m2-en.

„Az új ügyfelünkkel kötött megállapodás során igyekeztünk projektünk minden előnyét és adottságát a Szerelvénybolt Kft. üzleti céljainak szolgálatába állítani, hisszük, hogy fontos üzleti partnerünk lesz a következő években. Az új tranzakciók kiemelik a projektünk piaci erejét és az Airport City Logisztikai Parkban folyó munka sikerességét, hiszen új bérlőinkkel kötött szerződéseink jó ütemezésével, alig pár hetes üresedéseket sikerült újratöltenünk”– tette hozzá Bodahelyi András, a CPI Hungary leasing managere.