Itt egy ultramodern SPAR nyílik ősszel

Jól ismert és népszerű üzlettel. egy modern SPAR bolttal bővül Újbudán, az Etele térnél szeptemberben megnyíló Etele Plaza. Buda legnagyobb bevásárlóközpontjának földszintjén a legmagasabb igények és a legújabb koncepció szerint kialakított SPAR szupermarket várja majd az épültben megforduló, napi több tízezer vásárlót.

A SPAR több mint 1100 négyzetméteres eladótere az áruházlánc legfrissebb szupermarket koncepciója szerint készül el, így jól illeszkedik az Etele Plaza új-generációs megjelenéséhez. A környezeti fenntarthatóság érdekében az eladótérbe takarékos LED világítás kerül, a hűtéstechnika környezetkímélő, szén-dioxid alapú lesz, valamint az összes hűtőbútor szigetelt ajtót kap.

A bolt bejáratnál a SPAR to Go helyben készített melegételeket, szendvicseket, salátákat és desszerteket kínál majd széles választékban. Az üzletbe lépve a vásárlókat piacszerű zöldségosztály és modern pékáru részleg várja, amelyeket kényelmi termékekkel, és készételekkel feltöltött SPAR enjoy. hűtővel teszik teljessé. A szupermarket széles közlekedőinek, nagy belső terének, és áttekinthető elrendezésének köszönhetően akár nagybevásárlásra is alkalmas lesz. A sorbanállási idő csökkentését a hagyományos fizetési lehetőségek mellett pedig önkiszolgáló kasszák segítik majd.

„Az üzletlánc a bevásárlóközpont látogatói mellett a környéken élőket és a kerületi irodaházakban dolgozókat is ki szeretné szolgálni” – jelentette ki Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A környezettudatosság jegyében valósul meg maga a Futureal által fejlesztett Etele Plaza is. A Budapest legnagyobb multimodális közlekedési csomópontjában található bevásárló- és szórakoztatóközpont már a tervezési fázisban megszerezte a Breeam Very Good minősítést, amely a fenntarthatóság egyik legmagasabb szintjét képviseli, és ennek megfelelően alakítják ki a komplexum zöldfelületeit is. A Breeam minősítéssel összhangban külön figyelmet kap a könnyű megközelíthetőség biztosítása, a fényszennyezés, valamint a közvetlen környezeti terhelés minimalizálása, az időtálló anyagok beépítése és a hulladék újrafelhasználásának elősegítése is.

 

 

„Az Etele Plaza megalkotásánál kiemelten figyeltünk arra, hogy bérlőink számára a legmagasabb minőséget és szolgáltatást nyújtsuk. A komplexumon a végső simításokat végezzük, és már nagyon várjuk, hogy hamarosan megmutathassuk a nagyközönségnek is Magyarország első okosplázáját” – mondta Balástyai Márk, az Etele Plaza projektigazgatója.

Az Etele Plazában a 180 divatüzlet mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások széles köre lesz megtalálható. A bevásárló központterületén a legfejlettebb helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti majd a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével, a komplexumban pedig a vásárlóknak segít megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást mobilalkalmazáson keresztül.