Öt fantasztikus étkező Amerikából

Legyen szó egy kellemes kétszemélyes vacsoráról vagy akár egy többszemélyes, formális fogadásról a modern otthonok lényeges eleme az étkező. A klasszikustól a modernig, a finoman elegánstól az excentrikusan bohémig, ezek az étkezők mindenkinek felkeltik a figyelmét.

Los Angeles-i kortárs kastély

A dombon álló 706 m2-es otthon drága enteriőrrel és egyedi stílussal bír. Elegáns formavilágát hóbortos, kreatív elemekkel kombinálták. Hívogató és tágas az étkező is, a csodálatos, klasszikus parkettán extravagáns, matt fényű székek állnak a ragyogó asztalt művészi csillár világítja meg.

Elegáns szentély Santa Fében

Az egyedülálló birtokon elhelyezkedő meleg és sármos otthon étkezője igazi eleganciát sugall. Európai hangulatú, aprólékosan megtervezett fapadlóján hívogatóan stílusos szőnyegen állnak az elegáns, fehér-arany székek és a sötét asztal. Az ablakokon át látható tájba illeszkedik az enteriőr.

Romantikus villa Santa Barbarán

A toszkán vidéki hangulatot idéző, lenyűgöző villa az 1930-as években épült. Kilenc kandallójából egy az étkezőt melegíti, amely a kifinomultságot ötvözi a durván kezelt faragott kőfelületek régiesen megkapó harmóniájával. A szőnyeg, az asztal, és a székek határozott és egyszerű hangulatot árasztanak a két ablak természetes fényében fürödve.

Emily Trevor udvarház, New York City

Az 1928-ban épült, 2010-ben felújított, 1130 m2-es otthon klasszicista stílusban épült. A hagyomány tisztelete érhető tetten étkezőjében is. Meleg, fa padló, fejedelmi kandalló, cizellált mennyezeti gipszmintázatok, kényelmes, nagy, hófehér asztal, és a fehér-szürke-arany elegáns színkombinációi jellemzik.

A kaliforniai birtok

A hatalmas, kaliforniai birtokon épült 1260 m2 nagyságú otthon szíve a természetes anyagokkal berendezett étkező. A csodálatos környezetbe illeszkedve a természet tisztelete által vezérelve rendezték be. Az organikus ihletettségű térben minden harmonizál egymással, a falak színe, a kőpadló, a beáradó fények, a fa asztal, a fonott székek, a hatalmas üvegajtó és a házat körbevevő kert is.