Új központot nyitott Budapesten a Cushman&Wakefield

A Cushman & Wakefield megnyitotta Portfolio Services Center (PSC) részlegének új, 1300 nm-es központját a Studium irodaházban. A nemzetközi ingatlanszolgáltató összesen 250 új dolgozót alkalmaz majd a központban.

Az új részleg vezetésére Byron Tudort nevezték ki, aki a Goldman Sachs International vállalat Corporate Services és Real Estate divíziójáról érkezett. A Cushman & Wakefield budapesti PSC irodája az EMEA régió Global Occupier Services (GOS) részlegének egysége, mely az ügyfelek portfólió stratégiájának kialakításában közreműködik, és napi management szolgáltatást is nyújt.

A nagy ingatlanportfólióval rendelkező, világméretű cégeknek segítségre van szükségük, hogy pontos adatokkal rendelkezzenek diverzifikált bérleti szerződéseikről, nem csak a különböző előírásoknak való megfelelés miatt, hanem azért, hogy növelhessék ingatlanjaik hatékonyságát, megtakarítást érhessenek el, valamint, hogy elsőosztályú munkakörnyezetet biztosíthassanak dolgozóik részére. A PSC csapatnak kiemelkedő szerepe van a Cushman & Wakefield GOS üzletágának sikerében.

Az új iroda első üteme 150 főt foglalkoztat majd, ők stratégiai tanácsadással, integrált létesítmény üzemeltetéssel, projekt- és ingatlanfejlesztési szolgáltatásokalk, portfólió ügyintézéssel és tranzakció menedzsmenttel foglalkoznak. A második fázisban, mely várhatóan 2019-ig valósul majd meg a munkavállalók száma a tervek szerint 200 és 300 főre bővül majd.
A PSC budapesti irodájának alapértékei, a tanulás és a fejlődés kultúrája, a karrierfejlesztés, valamint az innováció és a kreativitás.

Byron Tudor, a budapesti Cushman & Wakefield PSC részlegének vezetője elmondta: “Örömmel tölt el, hogy a Cushman & Wakefield tagjaként irányíthatom a folyamatosan bővülő Portfolio Services Center csapatot, mely egyre szélesebb körű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinknek a régióban. Nagyon gyorsan növekszünk, és azon leszek, hogy ez a folyamat a lehető legsikeresebb lehessen.”