A Hungária körúton is lesz Atenor-irodaház

A főváros egyik legnagyobb irodaparkját, a Váci Greens-t fejlesztő belga Atenor újabb projektbe kezd Budapesten. A brüsszeli tőzsdén jegyzett ingatlanfejlesztő megvásárolta a Hungária körút 30. szám alatti, 19.0000 négyzetméteres telket. A területen az Atenor “A+” kategóriás, környezettudatos megoldásokat felvonultató, kimagasló színvonalú irodakomplexumot épít, amely közel 85.000 m2 irodaterületet kínál majd.

„Az Atenor 2008 óta van jelen Budapest irodapiacán, és bátran állíthatom, hogy egyedülálló sikertörténetet ír, hiszen első projektünk, a Váci Greens rendkívül keresett és elismert mind a bérlők, mind a befektetők körében” – fogalmaz Borbély Zoltán, az Atenor ügyvezetője. „Az új terület megvásárlásával tovább bővítjük magyarországi jelenlétünket. A Hungária körúton megvásárolt telken egy campus jellegű irodafejlesztést tervezünk, a komplexum több irodaépületből áll majd, kimagasló jelentőségű és arányú zöldfelületekkel. A fejlesztés már tervezés alatt áll, a kivitelezés 2018 év elején indul.”

A Hungária körúton tervezett projekt elhelyezkedése kiváló, az ingatlan néhány perc sétatávolságra található a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthetősége rendkívül gyors és egyszerű a közvetlen metrókapcsolatnak, az 1-es villamosnak és számos buszjáratnak köszönhetően. Az ingatlan az Aréna Plaza Bevásárlóközpont közelében helyezkedik el, továbbá az új irodaparkban a házon belüli szolgáltatások köre , a közösségi, rekreációs terek meghatározó szerepet fognak betölteni.

Az Atenor alapítása óta olyan ingatlanok fejlesztésén dolgozik, melyek növelik a városok vonzerejét. „A Hungária körútra is olyan irodakomplexumot tervezünk, amely a mai kor lakóinak, felhasználóinak, valamint a jövő generációjának igényeire és vágyaira hangolódik. Nemzetközi szakértelmünk és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy épületeinket a hatóságokkal szorosan együttműködve, a környezettel és a lakossággal szimbiózist teremtve, hozzuk létre” – mutat rá Borbély Zoltán.