Gratzl Gábor csatlakozik a WING csapatához

A minap jelentették be, hogy 2021 februárjától üzletfejlesztési és tranzakciós menedzser pozícióban erősíti Gratzl Gábor a WING csapatát.

A szakember jelenlegi pozícióját megelőzően, közel öt éven keresztül szenior befektetési tanácsadóként dolgozott a CBRE Magyarország Tőkepiaci Tanácsadás csapatában. Gábor és a WING együttműködése korábbra nyúlik vissza, és többek között a közös munka során megismert szakmai csapat és a pozitív tapasztalok inspirálták a szakembert a csatlakozásra.

Gábor széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ingatlantranzakció számos területén, korábbi munkakörébe tartozott a független tanácsadás a befektetésként vásárolt ingatlanok értékesítése és felvásárlása esetén, továbbá jelentős gyakorlatra tett szert az ingatlanok és portfoliók felkutatása, megszerzése, illetve tovább értékesítése terén is.

A WING üzletfejlesztési és tranzakciós menedzsereként a korábbi pozícióiban elsajátított, magas minőségű befektetési modellek készítése mellet az ingatlanok kereskedelmi ellenőrzése és az általánosságban vett átvilágítási folyamat koordinálásának tapasztalatát is hasznosítja majd. Gratzl Gábor ezentúl átfogóingatlanpiaci ismerettel rendelkezik mind a hazai, mind pedig a nemzetközi területet illetően.

 

 

A szakember elmondása szerint az elmúlt évek során több alkalommal volt szerencséje együttműködni a WING-gel, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetett a régiós szinten is meghatározó vállalat működésébe és projektjeibe. A közös munka során megismert professzionális és ambiciózus csapat pedig további hatalmas motivációt jelentett a csatlakozáshoz.

Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési vállalkozásaként a WING alapítása óta eltelt több mint 20 év alatt egymillió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett Magyarországon. A vállalat a hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodafejlesztéseken kívül portfóliójának részét képezik az ipari, a kereskedelmi, a szállodai, valamint a lakóingatlan projektek – a vállalat nevéhez olyan kiemelkedő épületek fűződnek, mint a Telekom, az Siemens-evosoft vagy az Ericsson székháza. 2019 óta pedig meghatározó szereplője a régiónak is, a WING többségi tulajdonába tartozó Echo Investment Lengyelország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata.