Schwarzkopf Professional divízió a RiverParkban

A Henkel Magyarország Schwarzkopf Professional divíziója május 5-én nyitotta meg új, 388 m2-es irodáját a RiverPark irodaház legfelső szintjén, valamint 330 m2-es fodrász-akadémiáját referencia fodrászattal együtt az épület földszintjén

A Henkel vezető márkáival és technológiáival világszerte három üzleti területen működik: mosó- és háztartási tisztítószerek, kozmetika, illetve adhesive technologies (ragasztás technológiák). Az 1876-ban alapított Henkel vállalatnak mind a lakossági mind az ipari területeken vezető pozíciói vannak többek között olyan jól ismert márkákkal, mint a Persil, Schwarzkopf és a Loctite.

„A Schwarzkopf Professional divízió számára fontos, hogy jól megközelíthető, igényes, exkluzív helyen adjon otthont egyedi és reprezentatív oktatási központjának és új referencia fodrászatának” mondta Havasi Krisztián a Henkel Schwarzkopf Professional divízió vezetője.

A RiverPark irodák két épületből álló “A” kategóriás irodaház komplexum, amely összesen 9.865 m2 bérelhető területet kínál: a korábban MOL székházként ismert K30 épület, amely a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelő felújítását követően- a Közraktár utca 32. szám alatt pedig egy modern, új építésű épületrész nyújt első osztályú irodatereket.
A Duna-parti ingatlan csodálatos panorámával, exkluzív belső kerttel, tetőteraszokkal és igényes műszaki megoldásokkal kínál magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket az itt dolgozók számára.

Az IVG Immobilien AG Európa egyik legnagyobb ingatlanvállalata. A cég 22,1 milliárd euró értékű vagyont kezel, és kb. 600 dolgozójával 18 kiemelt német és európai nagyvárosban van jelen. Helyi képviseleteinek hálózata révén az IVG többek között 4,3 milliárd euró piaci értékű saját ingatlant kezel. Észak-Németországban az IVG föld alatti olaj- és gáztároló kavernákat épít és üzemeltet. Az ingatlanalapok szegmensben az IVG vezető az intézményi befektetők számára kínált speciális ingatlanalapok terén. A magánbefektetők számára szolgáló zártvégű alapokkal együtt az IVG összesen 15,5 milliárd euró értékű ingatlanalapot és megbízást kezel.