Az OrangeWays is a Skanska új irodaházába költözik

Hamarosan új bérlő költözik a Skanska Magyarország GreenBuilding tanúsítvánnyal rendelkező zöld irodaházába, a Népliget Centerbe. Az OrangeWays Zrt. 2010 áprilisában foglalja el 325 négyzetméteres irodáját.

Az OrangeWays buszjárataival több mint 200 000 utast szállít évente, Európa 40 különböző városába. A cég számára a Népliget Center kiváló elhelyezkedése, a buszpályaudvarhoz való közelsége volt az egyik döntő érv az irodaház kiválasztása során. A Népliget Center összesen 26.000 négyzetméter bérbe adható irodaterülettel rendelkezik, amelyben rugalmasan és költséghatékonyan alakíthatóak ki irodaterületek akár 200 négyzetmétertől is. A bérleti tranzakció a GVA Robertson ingatlantanácsadó aktív közreműködésével jött létre.

Az OrangeWays Zrt. által választott irodaház GreenBuilding tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja, hogy az épület a magyarországi vonatkozó rendeletekhez képest legalább 25%-kal alacsonyabb energiafelhasználással üzemeltethető. A Skanska számára kiemelten fontos, hogy projektjei megvalósításakor az építőipari megoldásokkal, speciális anyagokkal és folyamatokkal hozzájárulhasson a fenntartható fejlődéshez és elősegítse környezetünk megóvását.