Az új irodád már csak néhány kattintásra van tőled!

Új irodát keresel cégednek? Tudjuk, hogy nincs könnyű dolgod, hiszen az új helynek számtalan elvárásnak kell megfelelnie. Nem elég, hogy alacsony legyen a rezsije, de a legjobb munkavállalók megtalálása és megtartása miatt, valamint a partnerek lenyűgözése érdekében egy professzionális, ergonómikus, rugalmas irodatérre van szükséged, ami növeli a céged presztízsét. Van egy jó hírünk: ez a hely, már csak néhány kattintásra van tőled!

Nem akarsz hosszú munkaórákat eltölteni azzal, hogy céged számára irodát találj? Akkor számodra kínál azonnali megoldást az Otthontérkép Csoporthoz tartozó, irodaházakra és más irodahelyiségekre szakosodott hirdetési portál, az Irodahaz.info kényelmi szolgáltatása, amellyel a jövőben pár kattintással ingyenes ajánlatot kérhetsz pontos irodaigényedre az oldalon kiadó irodát kínáló hirdetőktől.

Mint tudjuk az irodapiac a pandémia alatt alaposan átalakult. Bizonyos értelemben a kínálat, a választék növekedett is, a fővárosban például 10 százalék felett jár az üresedési ráta. Ugyanakkor sok esetben épp olyan irodát nehéz találni, ami a céged igényeinek, mind helyszínben, mind méretben, mind felszereltségben, mind pedig árban megfelel.

Vagy, ha minden stimmelne, akkor derül ki, hogy a bérlés feltételei nem eléggé rugalmasak: például nem lehet rövid távra szerződni, márpedig mostanában, a folyton változó igények miatt, senki sem szeretne hosszabb távra elköteleződni.

„A hosszú távú elköteleződés problémát okoz jelenleg a cégvezetőknek.  A pandémia után a munkaadóknak jelenleg az elszabaduló energiaárakkal, a magas infláció mellett a forint árfolyam kockázatával kell szembenézni.  Komoly kihívás ma elégséges méretű irodát találni. A piaci igényeket a bérbeadók már tapasztalják a piacon, azonban a hirdetésekben ez nem tükröződik – fejti ki Ballagó Antal, az Otthontérkép Csoport értékesítési vezetője.

A hosszú távú elköteleződés, inkább csak a nagyobb cégekre jellemző, akik felismerték, hogy jobb, ha évekre előre lefixálják a bérleti díjakat (és az üzemeltetési költségeket), mert azok várhatóan számottevően emelkedni fognak, a kis- és középvállalkozások inkább rövid távra szeretnének csak irodát bérelni.

Egy új iroda, egy fióktelep, esetleg egy új cégközpont megtalálása tehát nem egyszerű feladat a döntéshozók számára. Nekik, illetve az őket segítő ingatlan-tanácsadóknak nyújt hasznos segítséget az Irodahaz.info portál „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkciója.

Ez a lehetőség az Irodaház.info iroda-hirdetési oldal nyitólapján található meg, és a hosszas, minden feltételre kiterjedő pontos és alapos keresgélést hivatott megkönnyíteni. Jelentését nem kell különösebben megmagyarázni, arról van szó, amit olvashatunk, azaz egyszerre több hirdetőtől kérhetünk ajánlatot.

 

Ha az „Ajánlatot kérek!” gombra kattintunk, először nevünket, email címünket és telefonszámunkat kell megadnunk, majd utána (akár legördülő opciókból választva) azt, hogy hol, mely településen, illetve a főváros mely kerület(ei)ben keresünk, milyen ársávban, minőségben (kategóriában) irodát, illetve mekkora helyre van szükségünk. Ez utóbbi esetben tól-ig intervallumot adhatunk meg.

 

Ezen túlmenően van egy szabad-szavas mező, ahová bármilyen egyedi kérést beírhatunk, például szeretnénk házon belüli éttermet, a szokásosnál nagyobb tárgyalót, kilátást, tetőteraszt, zuhanyzót és bicikliparkolót, vagy bármi olyat, amely kicsit is több a szokásosnál.

 

Ahogyan az látható, minden részletre kiterjedően személyre szabhatjuk keresésünket, így biztosak lehetünk abban, hogy e-mail fiókunkban csak és kizárólag olyan ajánlatok landolnak majd, amelyek az igényeink szempontjából tényleg relevánsak. Magyarán: nem pazaroljuk időnket, energiánkat olyan ajánlatok végigolvasásával, ahol egy vagy több kizáró tényező is akad, tehát egy ajánlat végigbogarászása sem lesz felesleges.

 

Spóroljon Ön is az idejével és látogasson el a www.irodahaz.info honlapra, kérjen azonnal, akár több tucat irodát kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!