Megnyílt a Twinz Coffee & Kitchen az Árpád Centerben

Új színfolttal gazdagodott az Árpád-híd környékének gasztropalettája. A ConvergenCE tulajdonában álló Árpád Center irodaház utcafrontján megnyílt Twinz Coffee & Kitchen napjaink elvárásait kielégítő modern ételkínálattal és egyedi ízlését tükröző, saját „specialty” kávékülönlegességeivel várja vendégeit.

Virga Csaba, a Twinz ügyvezető-tulajdonosa a nyitásról így nyilatkozott: „A vendéglátás és turizmus területén szerzett több évtizedes tapasztalattal álmodtuk meg a Twinz koncepcióját, amely nevét ikergyermekeink után kapta. Az egészséges életmódot támogató reformkonyhánk többek közt salátákat, hideg-meleg reggelit, napi menüt kínál a könnyed pörkölésű kávékülönlegességeink mellé. Fontos szempont volt számunkra a környezettudatosság, így az elvitelre készített ételeket természetközeli, lebomló csomagolásban adjuk. Célunk volt, hogy az európai szintű modern üzleti negyed színvonalához illeszkedő, barátságos légkörű vendéglátó szolgáltatást nyújtsunk. Olyan helyet hoztunk létre, ahol kiszakadva az irodák nyüzsgő forgatagából vendégeink kis időre lazíthatnak, és hódolhatnak a kulináris élvezeteknek. Ahol a 42Coffee segítségével a világ legjobb termőhelyeiről származó, kizárólag 100%-ban kézzel szüretelt arabica kávészemekből összeállított kávékészítményeink még az arra igényes fogyasztók számára is hordoznak meglepetéseket. Ahol az egészséges életmód jegyében készült ételeink mellé saját préselésű, tartósítószer és hozzáadott cukor nélküli zöldség- és gyümölcsleveket kínálunk.”

„A februárban megnyílt Twinz bisztró mind az Árpád Center bérlőinek, mind a vonzáskörzetében dolgozók és lakók számára a környék vendéglátásából eddig hiányzó kínálatot pótol. A belsőépítészeti koncepció az irodaház stílusához méltó, különleges belső teret eredményezett: az indusztriális, mennyezeti látszó gépészetet nagyszerűen ellenpontozzák a kényelmes, kárpitozott székek, valamint a természetközeli hangulatot árasztó dzsungelmotívumos tapéta és a buja zöld dekoráció.” – tette hozzá Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója.

Az Árbóc utcáról nyíló, széles utcafronti üvegportállal rendelkező üzlet az irodaház belső kertje felé tavasztól kerthelyiség nyitását is tervezi, amely békés, zöld szigetként biztosít majd elvonulást a város lüktető zajától.