Egyszerű és nagyszerű karácsonyi ajándék ötletek minimalista otthonokba

Mindenkinek van olyan rokona vagy ismerőse, aki számára kín a karácsonyi ajándék vásárlás, és egy újabb polcra kitehető dísztárgyon kívül képtelen bármivel is meglepni. Mint ahogyan mindenkinek vannak igazi minimalista szemléletmódot követő szerettei is, akiknek nem lehet ilyen csecsebecséket vásárolni. De akkor mégis mivel lehetne meglepni őket? Adunk néhány ötletet!

Álomszép minimalista lakás a II. kerületben

Még több képért kattints a fotóra!

Finomságok

Ha vannak speciális karácsonyi sütijeink, esetleg minden évben készítünk valami finom likőrt, vagy tudjuk, hogy az a személy, akinek nehéz ajándékot vennünk, rajong valamelyik házi készítésű lekvárunkért vagy szörpünkért, akkor ezek szépen becsomagolva remek ajándékok lehetnek. A helyet pedig maximum csak a kamra polcán foglalják, és csak addig, amíg el nem fogynak. Ha nem vagyunk olyan ügyesek, hogy ilyen finomságokat készítsünk, akkor egy üveg minőségi bor, vagy egy különleges bon-bon is megteszi.

Karácsony előtt költözhető lakás teljes berendezéssel a Palotanegyedben

Még több képért kattints a fotóra!

Belépők, ajándék utalványok

Belépő egy koncertre, egy kiállításra, egy meccsre vagy egy színházi előadásra mindig szuper ajándék lehet, csak azt kell megtudnunk, hova menne el szívesen megajándékozni kívánt barátunk. Minimalista szeretteinknek egy ajándékutalvány is remek lehet az illető kedvenc bútorboltjába, míg könyvmoly rokonunk, biztosan örülne egy könyvesboltba szóló vásárlási utalványnak.

Állatkerti örökbefogadás, csillagok

Valószínűleg az ország összes állatkertjében van már lehetőség arra, hogy valaki valamelyik állatot egy évre örökbefogadja és a nevelőszülője legyen, az örökbefogadás pedig akár ajándékozható is. Sokan romantikus ajándéknak tartják, de bárkinek ajándékozható egy csillag az égbolton. Az univerzum rengeteg csillaga közül ugyanis soknak csak sorozatszáma van, így legalább nevet is kaphatnak, és nem a polcon, hanem az égen foglalják a helyet.

Ötletesen berendezett minimalista lakás a VI. kerületben

Még több képért kattints a fotóra!

Tanfolyamok

Ha tudjuk, hogy szerettünk régóta érdeklődik egy tanfolyam iránt, de nem volt még pénze, hogy beíratkozzon, akkor ezt is ajándékozhatjuk neki, de azoknak, akik rendszeresen mozognak a fitnesz bérlet is jó ajándék lehet.

Régi családi képek és videók digitalizálva

Ha egy családtagunk számára okoz gondot az ajándékozás, meglephetjük a régi közös családi fotók és videók digitalizált változatával.

E-book olvasó

Aki szeret olvasni, de nem szereti, ha sok könyv sorakozik a polcain minimalista otthonában, annak egy e-book olvasó lehet az ideális ajándék.

Kertészkedőknek

Azoknak a szeretteinknek, akik szeretnek kertészkedni remek ajándék lehet egy jácint, vagy más olyan hagymás virág, ami ilyenkor virágzik, és kiültethető. Télen a lakást, kiültetve pedig a kertet díszíti majd.