HVG Prezentáció – szeminárium, 10%-os kedvezménnyel

„…az egész világon nap mint nap számtalan szakma képviselője szenved a harmatgyenge, élvezhetetlen prezentációktól, amelyek nemhogy hatékonyak lennének, de többet ártanak, mint használnak.” – írja Garr Reynolds a preZENtáció című könyvében.

A pincér? A zöldséges? A tanuló felelet közben? A világszépe? A pap? A politikus? Mindenki prezentál. Kivéve a prezentálók sokaságát világszerte. Ők szenvednek. És a hallgatóik is.
De két éven belül eljön az idő, amikor anélkül, hogy valaki ne tudjon magas színvonalú prezentálni, lehetetlen lesz karriert építenie az üzleti életben. És amikor egyetlen cég sem marad állva a piacon, amelynek nincs legalább egy, de inkább több kommunikációképes, slágfertig arca. Amikor magabiztos, tudatos prezentációs készség nélkül nincs többé eredményes eladás.


Elképzelhetetlen hát az, hogy egy üzletember, menedzser fegyvertárából hiányozzanak a hatásos kommunikátori teljesítményhez szükséges, olyan előadói alapkészségek, mint például a karizma, a stressz- és félelemkezelés, a verbális és non-verbális nyelv magas szintű, összehangolt tudása stb.


Nem nélkülözhető továbbá a prezentációra való felkészülés eszközeinek és módszereinek munkakultúra-szintű ismerete sem.  A továbbiakban nem mondhat le senki arról se, hogy kidolgozott, karakterének megfelelő előadói eszköztárral rendelkezzék.

Két éven belül eljön az idő. A felkészülést most kell elkezdeni!

Előadó: Kaszás György, UpGrade Communications

Most bárki jelentkezhet a HVG által rendezett prezentáció szemináriumra, és 10%-os kedvezményben részesül az, aki ránk hivatkozik. Hivatkozás: Website Zrt.

2011. február 16. 12.30–17:00
Sofitel Budapest Chain Bridge
1051 Budapest, Roosevelt tér 2.