Cushman&Wakefield a Millenáris Irodaház kizárólagos bérbeadója

Cushman & Wakefield, a világ egyik vezető ingatlan-tanácsadó cége a közelmúltban kizárólagos megbízást kapott a Wallis Ingatlan Zrt. legújabb irodafejlesztése, a Lövőház utcában található 7,000 négyzetméter alapterületű Millenáris Irodaház bérbeadására.

A meglévő Millenáris Irodaház, a korszerű felújítás után, a régi és az új nagyszerű kombinációját kínálja egy központi, de mégis csendes helyen, 2 percre a Moszkva tértől, Buda legfontosabb kereskedelmi és közlekedési csomópontjától.

A központi budai elhelyezkedésnek köszönhetően a bérlők kényelmét szolgálják a terület kitűnő vásárlási, sportolási, szórakozási és kulturális lehetőségei, továbbá a város bármely pontjának könnyű megközelíthetősége autóval, metróval, villamossal és busszal. Az irodaépületből közvetlen kilátás nyílik a híres Millenáris parkra és kulturális központra, mely Budapest egyik legjelentősebb város-regenerációs projektje.

A 19. századi épület homlokzata már visszanyerte eredeti szépségét, jelenleg a belső épületrészek teljes felújítása és kialakítása, továbbá a földalatti parkolók építése történik. A 2007. második negyedévében megnyíló Millenáris Irodaházban Budapest legjelentősebb 21. századi belsőépítészete kerül kialakítása, beleértve a recepciót és a világhírű designer, Philippe Starck által tervezett fürdőszoba felszereléseket.