Bokrétaünnepséget tartott a Laurus Irodaházak

2011 októberére elkészül a pesti oldal egyetlen spekulatív célból épülő irodafejlesztése. A főváros pesti oldalán, félúton a belváros és a Ferihegyi repülőtér között épül a Laurus Irodaházak projekt. Az irodafejlesztés építése az előzetes tervek szerint folyik: erről ma a helyszínen járó újságírók és meghívott vendégek is meggyőződhettek a bokrétaünnepség alkalmából.

Az osztrák Erste Group Immorent magyar leányvállalata, az Erste Group Immorent Kft. által fejlesztett Laurus irodakomplexum a dél-pesti kerületek találkozásánál, a Határ úti metrómegálló és közlekedési csomópontban helyezkedik el. A 2011. októberére elkészülő ingatlan-beruházás, három különálló épületből álló, összesen 14.000 négyzetméternyi ’A’ kategóriás irodát, 1.000 négyzetméter üzlethelyiséget, valamint nagyszámú mélygarázst és felszíni parkolóhelyeket is kínál leendő bérlőinek. A Laurus Irodaházak tömbjét három „A” kategóriás campus épület alkotja egy zárt pihenőkertet közrefogva, amely a környező zöld felületekkel együtt nyugodt munkakörnyezetet biztosít a bérlők számára.

Az épület szerkezetének elkészülte alkalmából megtartott bokrétaünnepségen Gyáfrás Sándor az Erste Group Immorent Kft. ügyvezető igazgatója üdvözölte a vendégeket, míg Vuk Ágnes, a projekt-fejlesztés vezetője rövid prezentációban mutatta be a magvalósuló irodaházat.

A Laurus Irodaházak bérbeadásáért a CB Richard Ellis (CBRE) felelős.

A fejlesztő az irodakomplexum teljes „C” épületére már bérleti előszerződést kötött