Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat

A WebSite NetSolution Media Zrt és a Nemzetközi Ingatlan Szövetség a FIABCI Magyar Tagozata stratégiai együttműködést írt alá Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat szervezésének terén.

A kiemelt partnerség keretében:

– Folyamatos jelenlétet biztosítunk a FIABCI számára ingatlan portáljainkon és hírleveleinkben (irodahaz.info, raktar.info, ujlakas.info, uzlethely.info, ingatlanhirek.hu).

– A korábbi 11 év Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatain induló és díjazott ingatlanok mellé, melyek portáljainkon is szerepelnek, kihelyezésre kerül mind az adatlapjukra, mind a listákba a díjat jelképező szobrocska, ezzel is kiemelve őket.

– Részt veszünk a soron következő pályázatok kiírásában, a hazai és a nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat további népszerűsítésében.

– Mint zsűritag részt veszünk a pályázaton elindult ingatlanok értékelésében és díjazásában.

Ezen stratégiai megállapodás egy újabb mérföldkő a FIABCI és a WebSite Zrt ingatlan portáljai számára. Büszkék vagyunk, hogy részt vehetünk e színvonalas és nemzetközileg is elismert ingatlanfejlesztési pályázat munkálataiban továbbá, hogy piacvezető ingatlan portáljaink tovább erősítik és népszerűsítik a FIABCI –t.

A 2010-es pályázati kiírás a portáljainkon (vízszintes menüsor – FIABCI) már olvasható.

 

Teljes pályázati kiírást a mellékletben is olvashatja.