9 600 négyzetmétert adott bérbe a ProLogis Teresinben

A ProLogis Park Teresin 9 600 négyzetméteres területét egy nemzetközi, optikai adathordozók csomagolását gyártó vállalat veszi bérbe, amely jelenleg 24 000 négyzetméter modern raktárterületet bérel a ProLogis Park Teresin-ben.

A varsói városközponttól negyven kilométerre közvetlenül az E-30as (Varsó-Berlin) út mellett található modern disztribúciós komplexumban. Az ügyfél ugyanebben a parkban foglalja el a további 9 600 négyzetméteres területet is.

„Közhelynek tűnik, ha kijelentjük, hogy az ügyfelek általában megbíznak a szakértőkben” – mondta Wojciech Kosiór a ProLogis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „Ez a szimpla mondat azonban kiválóan kifejezi a stratégiánkat a logisztikai piacon. Büszkék vagyunk, amiért a kezdetekben sikeresen megalapoztuk kapcsolatunkat ezzel az ügyféllel, és amiért azóta is segítjük üzlete fejlődésében. Örömünkre szolgál, hogy a disztribúciós területünk tökéletesen illeszkedik ügyfelünk növekedési stratégiájához, elhelyezkedésében és üzleti szempontból egyaránt.”

A ProLogis Park Teresin hat épületében összesen 160 000 négyzetméter terület található. A park saját mellékvágánnyal rendelkezik, így többféle szállítmányozási opciót kínál ügyfeleinek. A disztribúciós központ ideális útvonalon helyezkedik el, hatékony elérést kínálva a helyi, a közép-, és kelet-európai, valamint az oroszországi piacok felé egyaránt.

A ProLogis Park Teresin további ügyfelei a DHL, a Rhenus Contract Logistics, a Schenkel és a TLC Operations.

A ProLogis vezető disztribúciós terület szolgáltató Lengyelországban, 2,1 millió négyzetméteres portfoliója 25 disztribúciós parkban helyezkedik el az országban. Közép- és Kelet-Európában a ProLogis 41 disztribúciós parkból álló portfoliója eléri a 3,7 millió négyzetmétert.