Töretlen az Airport City népszerűsége

A válság ellenére továbbra is élénk az érdeklődés az ABLON Group logisztikai fejlesztése, az Airport City Logisztikai Park iránt.

Az Airport City Logisztikai Park első fázisának 100%-os bérbeadottsága után a második épületben újabb bérleti szerződést kötött az ABLON. A logisztikai és szállítmányozási szektor újabb kiváló résztvevője, a világszerte több mint 100 országban jelenlévő Agility légi divíziójának raktár- és irodaegysége költözik az Airport City Logisztikai Parkba, üzleti tevékenysége bázisaként. A kuwaiti központú, tekintélyes portfóliójú logisztikai cég globálisan 22.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a hazai viszonylatban is az egyik legintenzívebben növekvő piaci résztvevő.

A szerződéskötés kapcsán Kovács Gábor, az Agility Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette: „Légi operációnk kritikus feltételeinek megfelelő, magas színvonalú, hatékony és gazdaságos megoldást kerestünk, mely szempontokból az Airport City Logisztikai Park ideális megoldásnak tűnik. A fejlesztői csoport tapasztalata és a park eddigi teljesítménye mellett a lokáció és a bérbeadói rugalmasság is meghatározó tényező volt döntésünket illetően.” Az Agility decemberben veszi át új bérleményét a D épületben, mely további, azonnal költözhető iroda- és raktárterületeket kínál az érdeklődőknek.