Még több felelősség Sellyey Tamásnak a DVM Groupnál

Kovács Attila, a DVM group alapítója és ügyvezető partnere idén január 1-től Sellyey Tamás értékesítési igazgatót bízta meg a cégcsoport strukturális növekedésének operatív, a piaci szereplőkkel közvetlen kapcsolatot tartó irányításával, saját ezirányú felelősségi körének egyidejű átadásával.

A DVM group a hazai építőipari piac egyik legmeghatározóbb szereplője. A legkomplexebb professzionális szolgáltatási palettát magáénak tudó cég fennállásának 23 éve alatt olyan organikus fejlődési folyamaton ment keresztül, amelynek eredményeképpen mára egyedülálló szakmai rangot vívott ki a tervezés, a kivitelezés, a fővállalkozás, a projektmenedzsment és a környezettudatos tanácsadás terén egyaránt. Az építészmérnök végzettségű, világlátott üzletember által 1995-ben alapított cég hosszú utat járt be: az építésztervezési és projektmenedzsment-megbízásokkal induló vállalkozás az évek során egyre nívósabb projektekre kapott mandátumot, új szakmai területekre lépett, és a tulajdonosok köre is további három szakemberrel, egyenrangú partnerrel egészült ki. A kezdetben néhány fős cég 2018-ban már közel 130 kollégát foglalkoztat, és jelentős piaci részesedéssel bír.

A Kovács Attila, Czár Balázs, Haberl Péter és Massányi Tibor által fémjelzett cégvezetői csoport 2017-ben egészült ki Sellyey Tamással, akire már csatlakozásakor komoly felsővezetői feladatok vártak, beleértve a társaság tevékenységi körei és divíziói közötti szinergiák erősítését, valamint azok komplex, minden tematikai átfedést felismerő piaci értékesítését. A visszaigazolódó bizalom és a sikeres közös munka eredménye a most bejelentett kinevezés, amelynek révén jelentősen bővült Sellyey Tamás feladatköre.

Kovács Attila így vélekedik a fontos mandátum átadásáról: „A DVM group életében 23 év organikus szervezeti fejlődés után most láttam elérkezettnek a pillanatot, hogy a cég organizációs irányítása professzionális menedzsment kezébe kerüljön. Így érzem hosszú távon biztosítottnak, hogy a cégcsoport által képviselt professzionalizmus még a jelenleginél is magasabb szintet érjen el. Sellyey Tamás személyében – neves multinacionális cégeknél és kkv-knál szerzett vezetői és szervezetfejlesztési tapasztalatával és komplex látásmódjával – a szervezeten belüli folyamatok optimalizálását és az organizációs hatékonyságnövekedést egyaránt biztosítottnak érzem. Sellyey Tamás része lesz a DVM group legfelsőbb vezetői körének, amelybe a szervezeti átalakulást követően Czár Balázs, Haberl Péter és Massányi Tibor ügyvezető partner, valamint Losonczi Norbert cégvezető tartozik.”

Sellyey Tamás így reagált a felkérésre: „Óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy a DVM grouphoz történt csatlakozásom után fél évvel nemcsak megerősítettek tisztségemben, de feladatköröm további fontos elemekkel is bővült. Külön öröm számomra, hogy a tulajdonosok így kinyilvánított bizalmát élvezve képviselhetem a cégcsoportot a piacon, és e strukturális átalakítással a további fejlődés stabil alapjait együtt teremtjük meg. Szeretném az értékesítési és az operatív folyamatokat az ingatlanszakmai vonalon már igazolt, kimagasló szintre emelni, hogy még magasabb minőségben tudjuk kiszolgálni partnereinket. Elő kívánom segíteni a kapcsolódási pontok felismerését, valamint a szinergiák lehető leghatékonyabb kihasználását üzletágaink között és a piaci szereplők vonatkozásában.”