5 szuper otthon, ahova gondolkodás nélkül beköltöznénk, ha…

A tökéletes lakás, mint olyan számomra egy nem létező fogalom. Nincs olyan “általánosságban”, hogy egy lakás tökéletes, hiszen attól függ kinek! Ami az egyiknek kicsi, az a másiknak nagy lesz, ami valakinek a világ vége, az a másik munkahelyének szomszédságában van. Mai bejegyzésünkben különböző élethelyzetekhez ajánlunk szuper kis kecókat!

Beköltöznénk, ha lenne pár gyerek, de a világért sem adnánk fel a belváros életet

Ez a Visegrádi utcai lakás azoknak a családoknak való, akik rajonganak a városi nyüzsgésért és nem szeretnének családosként sem kiszakadni ebből az életformából. A közel 100 négyzetméteres otthonban 3+1 szoba van, így minden kis lurkó kényelmesen megtalálhatja a maga kis kuckóját, ráadásul az első emeleten van, így még az anyuka sem szakad meg annyira, ha fel kell cipelnie a babakocsit a lépcsőn.

 

Beköltöznénk, ha egy gyermek nélküli fiatal pár lennénk, akiknek fontos az igényes környezet

Ez a lakás mivel két szobás így semmiképp sem javasoljuk még kisebb családoknak sem. Ugyan a környezet tökéletes lehet kisgyerekesek számára is, mégis, aki 1-2 éven belül gyermeket szetne, az közel 40 millióért vegyen inkább egy nagyobb lakást. Azoknak viszont, akik nem tervezik a gyerekvállalást, de fontos nekik az igényes környezet, szeretnének grillpartikat rendezni a barátaiknak és esténkét a Duna-parton andalogni, azoknak tökéletes választás ez a Nánási úti otthon.

 

Beköltöznénk, ha gazdagok lennénk

Persze ízlés kérdése, de a III. kerület sokaknak a szíve csücske, ahogy a családi ház is. Ennek párosítása egyrészt a remek életkörülmények mézesmadzagát húzza el a vásárlók orra előtt, másrészt pedig automatikus magával vonja, hogy ez bizony drága mulatság lesz. Így van ez ennél a Tarhos utcai kétszintes háznál is, ami valószínűleg a tehetős emberek játszótere lesz majd, hiszen nem elég, hogy 82 millió forint, azért még néhány milliót az átalakításra, a “személyre szabásra” is el lehet költeni. Persze az igényeket meg kell fizetni!

 

 

Megvennék a lakást, ha befektetők lennénk

Ez a lakás elhelyezkedéséből, kialakításából, berendezéséből adódóan arra termett, hogy bérlakás váljon belőle. Ezek közül is nem ám az az “egyszerű”, amit egy átlagos fizetésből ki lehet perkálni! Ez bizony prémium, ami magával vonja, hogy a bérlő fizethet, mint a katonatiszt! Na de cserébe azért kap is valamit!