Új értékesítési vezető az Infogroup csoportnál

Takács Árpád a Tescotól érkezik az Infogroup csoporthoz és veszi át a értékesítési vezetői stafétabotot Kővári Évától 2019 májusától.
Takács Árpád 2019 májusától vesz részt az Infogroup portfoliójának értékesítésében. Hozzá tartozik immár – többek között – a cégcsoport idei fókuszprojektjének, a Kecskeméti Déli Irodapark területeinek értékesítése, de aktív szerepet játszik majd az Infogroup-csoport egyre bővülő logisztikai fejlesztéseinek bérbeadásában is. Árpád 2004 óta dolgozik a kereskedelmi ingatlanpiacon: tapasztalata jelentős részét a Tesco Global Zrt-nél betöltött számos – ingatlan- és piackutatási szakértő, hálózatfejlesztő, asset menedzser – pozícióban és az MTA ingatlanhasznosítási szakértőjeként szerezte.

„Árpád személyében egy, a kereskedelmi ingatlanpiacot mélységeiben ismerő, alapos tudással rendelkező szakértő csatlakozik a csapatunkhoz. Úgy gondolom kiválóan tudja majd kamatoztatni a logisztikai szektorban szerzett széleskörű tapasztalatát az Infogroup egyre növekvő ipari-logisztikai portfoliójának értékesítésében” – mondta Makkai Zsuzsanna, az Infogroup értékesítési és marketing igazgatója