A Science Park irodáházba költözött az Eurest

Az Eurest Étteremüzemeltető Kft. idén költözött be az „A” kategóriás, Breeam minősítéssel rendelkező Science Park irodaház egyik épületébe. A részleteket most hozták nyilvánosságra.

Ez a bérlő központi irodájaaz 5. emelet Duna felé eső, teljes épületszárnyát bérlik, ez mintegy 700 négyzetméter. A központi elhelyezkedés és a jó közlekedés meghatározó szempont volt  az irodaház választásnál, ahogy a Duna, a természet közelsége is. De végül az is döntő érvnek bizonyult, hogy a Science Parkban már egyébként is bent volt a lábuk: már jó ideje ez a társaság működteti az éttermet mindkét épületben.

A költözésről Nyerges János, a bérlő cég ügyvezetője azt mondta:Pontosan tudták, mit akarunk, így szerintem, könnyű ügyfelek voltunk. Egyértelműen kijelöltük a sarokpontokat: világosság, frissesség, átláthatóság, letisztult formák, egyhangúságot megtörő, élénk színek. Mindenképpen akartunk egy tágas, közösségi teret is, ahol össze lehet jönni. Ez lett a kávézó előtti rész. Gyakran tartunk képzéseket a kollégáknak, ezért fontos volt, hogy legyen egy nagy, legalább 20 fő befogadására alkalmas tárgyalónk is, és két kisebb, 6-6 fő számára. Mivel egyterű irodáról beszélünk, azt is elengedhetetlennek tartottuk, hogy esetenként munkatársaink rendelkezésére álljon egy ún. Quiet Room, ahol teljesen háborítatlanul tudnak dolgozni, illetve két telefonsarok, ahol nyugodtan lehet akár bizalmas telefonbeszélgetéseket is folytatni.”